Ideje za Dan zaljubljenih za parove na daljinu

Pregledajte liste ideja za Dan zaljubljenih i videćete opcije kao što su izvlačenje filma i ležanje na kauču ili oblačenje svoje najbolje odeće i odlazak na večeru. Iako ove ideje zvuče sjajno, postoji jedna kvaka: u vezi ste na daljinu.

Naravno, zahvalni ste svom partneru na Dan zaljubljenih koliko i na bilo koji drugi dan. Ali ovaj praznik takođe može biti podsetnik da vaša veza nije baš tamo gde želite da bude – fizički gledano, to jest. Umesto da se fokusirate na kilometre koje vas dele, iskoristite ovaj Dan zaljubljenih da proslavite sve što vas dvoje spaja. Izaberite poklon sa ove liste, isplanirajte aktivnost u kojoj ćete oboje uživati i pripremite se da proslavite svoju ljubav.

Ideje za poklone za Dan zaljubljenih za vašu ljubav na daljinu

Mi bismo tvrdili da su pokloni još važniji u vezi na daljinu. Pošto nećete moći da provedete dan lično, promišljen poklon može pružiti tu neophodnu iskru.
Moderni pogled na klasičnu mešavinu

Iako je teško deliti slušalice kada ste u LDR-u, još uvek možete svom partneru dati uvid u svoju muzičku kolekciju. Deljenje pesama koje imaju posebno značenje, kao i melodija koje vas podsećaju na vašu voljenu osobu, pomoći će vam da se zbližite. Naravno, možete samo da podelite neke IouTube veze ili Spotifi plejlistu. Ali kakva je to zabava? Umesto toga, uzmite odu iz prošlosti i pošaljite svom partneru prilagođeni miks.

Milktape nudi USB kasetu za čuvanje svih omiljenih pesama i slanje ih svom romantičnom partneru. Možete birati između 128 MB skladišnog prostora (koji sadrži oko 15-20 pesama) ili 16 GB (koji sadrži preko 3500 pesama ili čak veće datoteke poput video zapisa). Sama traka takođe dolazi sa praznim poklopcem, što vam daje slobodu da je ukrasite nekim ljubavnim porukama i dizajnom!
Cveće na redovnom

Naravno, mislite na svoju voljenu osobu na Dan zaljubljenih. Ali oni su takođe u vašem umu svakog drugog dana u godini!

Da biste im rekli da mislite na njih tokom cele godine, dajte im mesečnu pretplatu na cveće! Svakog meseca će dobiti prekrasan buket napravljen od svežeg cveća sa farme.

Ako želite da šaljete cveće češće ili ređe, uvek možete da se odlučite za nedeljnu ili dvomesečnu pretplatu. Bez obzira koju opciju odaberete, vaš partner će uživati u svežem podsetniku na vašu ljubav!
Sveća za vreme kada je dom daleko

Često vam nedostaje samo vaš partner, već vam nedostaje i mesto na kome su se desile drage uspomene. Možda ste se vas dvoje sreli u malom fakultetskom gradu tokom studentskih godina ili dok ste radili na privremenom poslu u užurbanom gradu. Čak i ako nikada niste živeli u istom gradu, možda ste sredinom puta postavili svoje omiljeno mesto sastanka.

U slučaju da niste znali, određeni mirisi mogu odmah da vas vrate u neko vreme. To znači da sveća nije samo način da ispunite dom vašeg partnera mirisom, već je i način da ga prenesete u dragocena vremena.

Homesick Candles nudi sveće koje su dizajnirane da pomognu vašoj voljenoj osobi da krene nostalgičnom šetnjom niz stazu sećanja. Ove sveće uspešno beleže ono što države i velike gradove čini jedinstvenim i pretvaraju ovo u miris. Čak imaju i kolekciju posvećenu imitiranju određenih uspomena koje nikada ne želimo da zaboravimo – poput slikovitih putovanja, petkom uveče, pa čak i bakine kuhinje!
Vaša sopstvena ljubavna priča

Ako je vaš partner na daljinu obožavatelj dobre stare ljubavne priče, možda biste želeli da im poklonite najbolju priču od svih: svoju! Bilo da ste počeli kao prijatelji i postepeno shvatili svoja osećanja jedno prema drugom ili ste uspostavili kontakt očima u baru, a ostalo je istorija, svaka priča zaslužuje da bude ispričana.

Ne brinite ako pisanje i ilustrovanje nisu vaša jača strana. Ljubavna knjiga može vam pomoći da svoju ljubavnu priču pretvorite u ilustrovanu knjigu! Samo izaberite personalizovanu koricu – tvrdu ili meku – i uredite naslov po svom ukusu. Oni će vam pomoći da kreirate likove koji liče na vas i vašeg lepotica, kao i da personalizujete stranice.
Povezivanje na mreži

Bez obzira koliko kreativni pokušavate da budete, vaš LDR se verovatno prilično oslanja na video ćaskanje. Videti lice svog partnera dok započinjete ili završavate svoj dan jedna je od stvari koja čini distancu (i vaš život) malo lakšom. Međutim, kao što verovatno znate, loša veza ili loša oprema mogu brzo pretvoriti radostan trenutak u čistu frustraciju.

Razer Kiio je jedna od najboljih veb kamera kada je u pitanju da vaša voljena osoba vidi pravog vas! Opremljen svetlosnim prstenom, ovaj uređaj osigurava da vas vaša druga druga osoba uhvati u najboljem mogućem osvetljenju. I da, to definitivno znači da nema više zamućenog, pikselizovanog kvaliteta videa! Ova kamera takođe osigurava da će vaš partner ostati u fokusu tokom razgovora, tako da možete da ga vidite kao da je tačno ispred vas.
Aktivnosti na daljinu u kojima ćete zaista uživati

Kroz fotografije vaših prijatelja kako se maze na kauču sa svojim partnerima i primaju još jedan telefonski poziv od vašeg ljubavnika, shvatate da mora da postoji bolji način. Iako veze na daljinu nikada nisu šetnja parkom, to ne znači da se morate zadovoljiti nenadahnutim video razgovorima i dosadnim telefonskim pozivima.

Da biste dodali malo uzbuđenja ovom danu zaljubljenih, izaberite aktivnost koja će vas i vašeg partnera zbližiti. Iako ste još uvek udaljeni hiljadama milja, provodeći noć zajedno smejući se i učeći nešto novo, ta udaljenost će se činiti malo manjom.
Naučite zajedno novi hobi

Provođenje vremena učeći nešto o čemu oboje ne znate je odličan način da rastete. Nakon što završite sa smehom na prvim pokušajima jedni drugih – ničija prva hip-hop rutina ili slikanje akrilom nisu savršeni – podelićete novi hobi sa kojim se možete prijaviti i povezati.

Bez obzira da li ste zainteresovani za pletenje, pravljenje testenina ili trbušni ples, moći ćete da pronađete onlajn čas koji možete da pohađate zajedno. Kada se čas završi, neka bude redovna pojava da se međusobno dotičete napretka.
Igrajte svoje omiljene društvene igre

Nakon što ste prisustvovali zabavi povodom Dana Galerije Superboula ili uživali u velikoj igri kod kuće, možda ćete biti u takmičarskom duhu. Zašto ne iskoristite tu energiju igrajući rundu ili dve svoje omiljene društvene igre?

Čak i ako ne možete da otvorite tablu sa svojim partnerom, i dalje možete uživati u igranju nekih od svojih omiljenih igara zajedno. Pogledajte Boardgame Arena i bićete spremni da zaronite u igru Ticket to Ride, Settlers of Catan, Monopoli i druge omiljene.

Iako bacanje virtuelnih kockica može zvučati malo drugačije od zveckanja stvarnih stvari, ne morate da brinete o jurnjavi odbeglih kockica ispod svog kauča. A pošto je ove igre lako pauzirati, možete napraviti pauzu ako neko od vas mora da trči.
Napravite cvetni zanat

Istina je, cveće je ključni deo svakog velikog Dana zaljubljenih. Iako ste verovatno već planirali da svom partneru pošaljete buket, možda ne shvatate da cveće može biti centar vašeg zajedničkog vremena. Tako je, postoje sve vrste cvetnih hakova za Dan zaljubljenih!

Presovane cvetne karte i bombe za seme cveća su dva zabavna načina da svom cveću date novi život. Da biste bili sigurni da su ove aktivnosti uspešne, unapred pošaljite svom partneru listu potrebnih zaliha. Ili ako želite da idete iznad i dalje, neka vam predmeti budu isporučeni do njihovih vrata.
Uživajte u Danu zaljubljenih, bez obzira na udaljenost

Bez obzira da li vi i vaš partner živite u različitim državama ili zemljama, i dalje možete da napravite Dan zaljubljenih koji ćete pamtiti. Izaberite poklon, planirajte zabavnu aktivnost i zapamtite da je ljubav koju delite najvažniji deo ovog dana.