Kako odabrati novo cveće za bebe

Dolazak nove bebe je uvek uzbudljiva prilika za proslavu! I ne možemo smisliti bolji način da dočekamo novi snop radosti nego sa prelepim buketom cveća. Svojim ljupkim, oživljavajućim mirisom i lepim raznobojnim cvetovima, cveće čini odličan posao u širenju sreće.

Ako poznajete nekoga ko je nedavno rodila ili će se upravo poroditi, sastavili smo vrhunski vodič za odabir novog cveća za bebe koji će vam pomoći da date savršen poklon! Ili nam verujte na reč i pošaljite naš novi poklon za bebu, koji uključuje cveće i medo.

Koju vrstu novog cveća za bebe da pošaljem?

Prvi korak u odabiru savršenog buketa novog cveća za bebe je saznanje pola bebe. Ovo vam može mnogo pomoći u pogledu šema boja. Ali, ako roditelji drže pol u dobro čuvanoj tajni, možete poslati neutralne tonove poput krem i belog cveća, pastelnog cveća, žutog cveća, crvenog cveća i narandžastog cveća.

Važno je imati na umu da novo cveće za bebe ne bi trebalo da ima jak miris. Ne želite da nadjačate nos malog! Dakle, odabir cveća sa mekim, suptilnim mirisom poput narcisa, irisa i suncokreta biće savršen.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je mesec u kojem je rođena nova beba, jer postoji cvet povezan sa svakim mesecom koji ima svoje jedinstveno značenje. Istraživanjem i uključivanjem cveta bebinog meseca rođenja u buket definitivno ćete dodati nešto posebno ovoj prilici!

Plavo cveće za dečake

Ako je nova majka dočekala dečaka, a vi ste želeli da se držite tradicije, onda su buketi sa plavim cvećem idealni. Frezije, delfinijumi i irisi su sve neverovatne opcije za dečaka.

Kako odabrati novo cveće za bebe

Plavo cveće takođe obično znači mir, spokoj, prijateljstvo, prosperitet i besmrtnost, što je upravo ono što roditelji žele za svoje novo dete. Ako zaista želite da idete taj dodatni korak dalje, pošaljite nekoliko plavih balona ili vazu da upotpunite boje u buketu.

Ružičasto cveće za devojčice

Za novorođenu devojčicu, roze cveće je tradicionalni izbor. I možete dobiti neke divne ružičaste cvetove koji će izgledati super lepo i prijatno poput ljiljana, ruža, lala i karanfila!

Kako odabrati novo cveće za bebe

 

Osim toga, ružičasto cveće obično simbolizuje bezuslovnu ljubav, nežnost, sreću, ženstvenost i nevinost što je savršeno za male devojčice! Možete dodati i kutiju čokolade (što smo sigurni da će nova mama veoma ceniti).
Kada poslati cveće novopečenoj mami?

Pošto saznanje tačnog datuma porođaja može biti teško, najbolje je poslati cveće novopečenoj mami kada čujete vest da je beba rođena. Savršeno je prihvatljivo poslati novo cveće za bebe u njihov dom nekoliko dana, ili čak nekoliko nedelja nakon toga. Ne samo da će to pružiti roditeljima lepo iznenađenje, već znači i da ih ima manje da nose kući iz bolnice. Nudimo isporuku cveća sledećeg dana za sve naše novo cveće za bebe i ono se može poslati direktno u poštansko sanduče tako da nema problema.

Jedan od naših omiljenih i najpopularnijih buketa za novopridošlice je Babi Boukuet! Ovaj zapanjujući aranžman sadrži ruže, ružičaste zmajeve, alstromerije i delikatno lišće koje će mame voleti. I uparen je sa supermekom igračkom Jellicat zekom koja je savršena za male ruke. Dakle, ima u čemu da uživa cela porodica!

Otkrijte šta ove nove mame imaju da kažu o majčinstvu zajedno sa inspiracijom za novu bebu.