Blog, cvetni praznični saveti, cvetni sistem, poslovanje cvećara, profit cvećara, resursi cvećara, tehnologija cvećara, veb stranice cvećara, Dan zaljubljenih.

Dan zaljubljenih brzo se približava i nema boljeg vremena nego sada da svoju veb stranicu pripremite za praznik! U idealnom slučaju, najbolje je da vaša cvetna e-trgovina bude spremna i spremna za Dan zaljubljenih pre 1. februara. Međutim, nikada nije kasno da napravite nekoliko podešavanja na vašoj veb lokaciji da biste privukli kupce.

Pročitajte u nastavku da biste saznali kako možete da dovedete svoju veb lokaciju u vrhunsko stanje posebno za Dan zaljubljenih.

Proizvodi za Dan zaljubljenih

Počnite sa slikama proizvoda za Dan zaljubljenih. Oni bi trebalo da budu istaknuti na celoj veb stranici. Preporučujemo da svoje stranice začinite proizvodima za Dan zaljubljenih, a da dodate i odeljak koji je posebno namenjen za Dan zaljubljenih. Ovo olakšava vašim klijentima da kupuju za praznik kada dođu na vašu veb lokaciju i žele da urade upravo to.

Politika za Dan zaljubljenih

Uverite se da vaša veb lokacija sadrži jasnu politiku za Dan zaljubljenih koja je vidljiva na vašoj početnoj stranici, kao i u odeljku za Dan zaljubljenih koji ima ponude proizvoda. U svojoj politici obavezno pokrijte nespecifična vremena isporuke, rokove za naručivanje, zamene i preuzimanja za Dan zaljubljenih.

Baner proizvoda

Jedna sjajna praksa je dodavanje banera o prazniku na vašu početnu stranicu na vašoj cvetnoj e-trgovini. Poziv kao što je „Kupite sada cveće za Dan zaljubljenih“ će usmeriti kupce gde treba da odu. Uverite se da je Dan zaljubljenih jasno prikazan na traci za navigaciju vašeg sajta kako bi klijenti imali lak pristup stranici.

Rasprodaja za Dan zaljubljenih

Možda želite da dodate specijalne ponude za rane ptice da biste podstakli ljude da naruče svoje artikle ranije. Jedna ideja je da ponudite besplatnu isporuku ili postotak popusta za svakoga ko se odluči za isporuku pre 14. februara. Šta god da odlučite da uradite, definitivno istaknite prodaju na svom sajtu kako bi vaša publika bila svesna toga i mogla da je iskoristi u potpunosti!

Objavite na društvenim mrežama

Osim što pripremate svoju veb lokaciju za praznik, pobrinite se da objavljujete na društvenim mrežama kako biste podstakli svoje pratioce da posete vašu veb lokaciju i dobiju svoje porudžbine za Dan zaljubljenih. Dodajte vezu do tog odeljka vašeg sajta u biografiju vaših društvenih medija naloge i često objavljujte priče koje podsećaju pratioce na predstojeće praznike i rokove za naručivanje.

Pošaljite e-poštu svojim klijentima

Još jedan aspekt na koji treba da se fokusirate je slanje e-pošte o prazniku na vašu listu kontakata. Ove e-poruke će usmeriti više kupaca na vašu veb lokaciju kako bi ih ohrabrili da dobiju svoje porudžbine za Dan zaljubljenih i da bi ih obavestili o važećim rasprodajama i svim relevantnim rokovima za naručivanje.

Ovaj dan ljubavi je savršeno vreme za vaše mušterije da naruče cveće za one kojima su dragi, tako da ne štedite na pripremi vaše veb stranice da ostvarite maksimalan iznos prodaje za tu priliku. Ove male mere mogu napraviti veliku razliku u povećanju prodaje za Dan zaljubljenih!

Koje su neke uspešne taktike veb stranice koje koristite tokom praznika ili posebno za Dan zaljubljenih? Podelite ih sa nama i sa svojim kolegama cvećara u odeljku za komentare ispod!