Tradicionalno venčano cveće – Pronađite savršeno cveće za vaš veliki dan.

Sezona venčanja je skoro stigla i znamo da ćete sve vaše prelepe mladenke biti zauzete svojim planiranjem. Cveće je veliki deo dana i može da uzme prilično veliki deo budžeta za venčanje, tako da je važno pronaći prelepe cvetove koji će odgovarati danu vašeg venčanja i njegovoj temi. Da bismo vam pomogli da počnete, hajde da pričamo o tradicionalnom venčanom cveću. Postoji mnogo izbora i možete odabrati cvet i boju kako bi odgovarali vama i vašem venčanju. Donji cvetovi su predstavljeni na fantastičnim venčanjima od početka vremena i nastavljaju da budu žarišne tačke naših venčanja danas.

Hortenzije

Hortenzije su predivan cvet poput oblaka i divan su način da ispunite bilo koji aranžman. Dolaze u mnogo boja i sa toliko dostupnih varijanti sigurno ćete pronaći onu koja će odgovarati vašoj šemi boja ili stilu venčanja. Takođe je sjajno znati da su tokom letnjih meseci hortenzije relativno jeftine, što je svakako od pomoći kada je u pitanju efikasnost vašeg budžeta. Ne samo ovo, već kako je glava cveta velika, potrebno vam je manje stabljika. Kombinujte ovaj prelepi cvet sa bebinim dahom da biste kreirali klasičan i elegantan aranžman ili dodajte svoje venčane boje kako biste svoje cvetove prilagodili vama. Pogledajte naše bukete hortenzija ovde.

Ruže

Ruže su klasičan cvet za venčanja i toliko su raznovrsne da možete imati jednostavan buket ruža ili ih kombinovati sa drugim cvetovima da biste napravili jedinstven aranžman. Postoji mnogo varijanti, za zabavan letnji aranžman baštenske ruže su savršen cvet, svojim izgledom nalik božuru su zabavan i koketan cvet koji je dostupan u prelepim nijansama i može se kombinovati sa drugim stabljikama kako bi se stvorio savršen buket za vas. . Za klasičan osećaj odlučite se za Rhodos ruže, luksuzne su i elegantne, savršene za venčani buket. Pogledajte naše bukete ruža ovde.

Calla Ljiljan

Calla Lilies stvaraju dodatni osećaj luksuza na vašem venčanju. Iako je ovo tradicionalni venčani cvet, on i dalje dodaje jedinstvenu modernu ivicu svakom aranžmanu zbog strukturiranog elegantnog izgleda cveta. Oni označavaju lepotu što ih čini divnim dodatkom vašem danu i dostupni su skoro tokom cele godine, što znači da će cvetanje biti dostupno bez obzira na datum vašeg venčanja.

Peonies

Volimo božure, naši kupci divljaju zbog ovih zapanjujućih cvetova i možemo da vidimo zašto. Sa mekim naboranim laticama, oličavaju romantiku i daju prelepu izjavu. Možete mešati boje blede i svetle ružičaste sa kremama da biste kreirali svoj odgovarajući izgled. Za romantičan osećaj odlučite se za bledo roze sa kremastim, ovo će dati suptilnu količinu boje koja će naglasiti vašu haljinu ili postavke stola. Za nešto malo zabavnije možete kombinovati jarko ružičaste božure sa drugim cvetovima u boji, što će vašem venčanju dodati sjajnu boju. Pogledajte naše bukete božura ovde.

Bebin dah (Gipsophila)

Iako se nekada koristio kao punilo za bukete, sada se obično koristi samostalno. Ovaj tradicionalni cvet je prozračan i delikatan, ali dugotrajan i dodaje prelep rustikalni osećaj vašem venčanju. Možete da uparite ovo sa drugim cvetom ili bojom da biste napravili veći buket ili takođe možete da ga održite jednostavnim i elegantnim koristeći samo Babi’s Breath, što ima takav uticaj na vaš veliki dan, kao i uštedu penija. Veoma je svestran, dodajte svoju traku, čipku ili kanap po izboru da biste savršeno uklopili ovaj cvet u svoj stil venčanja.

Lale

Tulipani su savršeni cvet za prolećno venčanje. Oni odišu godišnjem dobu i sa toliko dostupnih varijanti boja možete ih uskladiti sa temom vašeg venčanja. Lale su poznate po svom značenju ‘savršene ljubavi’, šta bi moglo biti prikladnije za tako romantičnu priliku? Kombinujte ih sa različitim cvetovima da biste napravili jedinstven aranžman ili za klasičan osećaj odlučite se za jednostavan buket lala.

To je to! To je naša lista tradicionalnog venčanog cveća. Da li ste pronašli savršenu za ugradnju u svoj veliki dan? Koje je cveće po vašem izboru? Voleli bismo da čujemo o tome! Iako se gorenavedeno cveće smatra tradicionalnim, ono ni na koji način nije zastarelo i može se lepo uklopiti u vaš dan, bilo da ima tradicionalnu atmosferu ili modernu ivicu, prilagodite svoje aranžmane kako vam odgovaraju.