Božuri savršen venčani cvet

Da li ste znali da je božur omiljeni cvet vojvotkinje od Saseksa? Cvetovi koji je čine „tako beskrajno srećnom“ takođe su savršeni cvet za venčanje. Oni zrače romantikom i simbolizuju srećan brak, prosperitet, sreću, bogatstvo, čast i saosećanje.

Božur je savršen izbor cveća da ispričate svoju ljubavnu priču i da dodate poseban sjaj vašem velikom danu. Ima boju, miris i teksturu da impresionira vaše goste i učini da se osećaju posebno.

Božuri su jedno od cveća koje se najviše može na Instagramu, što će garantovano učiniti vaše venčanje hitom za Insta.

Božuri savršen venčani cvet

Svadbeni buket božura

Božuri dolaze u svim oblicima i veličinama kako bi se uklopili u većinu venčanih tema i paleta boja. Takođe su prilično delikatni i romantičnog izgleda što ih čini savršenim izborom cveća za svaki svadbeni buket.

Ako tražite tradicionalniji izgled, božuri su idealni za klasičnu pozu. Uparite ih sa ružama za tradicionalni izgled ili dodajte akcente svog omiljenog cveta za ličniji dodir. Ne zaboravite da ubacite božure u bukete deveruša i mladoženjine gumbe.

Božuri savršen venčani cvet

Dekoracije stola

Svestranost i simbolika božura čine ga omiljenim izborom za bilo koji središnji deo. Pokažite svojim gostima koliko su oni posebni i dragoceni za vas tako što ćete izabrati cvetno žarište za njihove stolove. Koristite neobične boce, tegle i neusklađeni porcelan da biste prikazali svoje božure. Dodajte dodatni sjaj romantike i upotpunite svoje cvetne izložbe sa nekoliko strateški postavljenih pompona.

Božuri dekoracija svadbene torte

Izbor božura može vam pomoći da svoju svadbenu tortu pretvorite u romantično cvetno remek-delo. Izjavite svoju ljubav drugom ukrašavajući svoju svadbenu tortu ovim dragocenim cvetom.

Njegova vanvremenska elegancija znači da bi pokazivanje vaših venčanih slika vašoj deci, unucima i praunucima bio događaj jednako dragocen i relevantan kao što je bio na vaš veliki dan.

Cvetni zidovi

Zid sa cvetom božura dodaje nenametljiv dodir elegancije i savršena je pozadina za vaš veliki dan. Dopunjuje sve teme venčanja i podjednako je prikladan za venčanje u engleskoj seoskoj bašti kao i za venčanje inspirisano berbama ili festivalom.

Možete zadužiti profesionalca da ga napravi za vas ili ga iskoristiti kao priliku da pokažete svoje „uradi sam“ veštine. Zabavite se praveći ga i kada završite, ne zaboravite da eksperimentišete sa različitim pozama i unapredite svoju selfi igru ispred svoje kreacije.