Uradi sam svoje cveće za Dan zahvalnosti

Pošto je Dan zahvalnosti odmah iza ugla, želeli smo da ponudimo nekoliko jednostavnih „uradi sam“ ideja o tome kako da napravite prelepe cvetne aranžmane za Dan zahvalnosti za vašu proslavu. U slučaju da ugostite celu porodicu, organizujete prijateljski dan ili intimnu porodičnu večeru, sveže cveće može da ulepša vaš pejzaž na mnogo načina. Kada naručite od Blooms Bi The Bok, cveće dolazi pravo na vaša vrata, jedna stvar manje za brigu! Sve što im treba je malo pripreme i malo aranžiranja i imaćete zapanjujuće cvetanje tokom nedelje. Ovo čak može biti zabava, porodična aktivnost ili nova tradicija!

živopisno „uradi sam“ cveće za Dan zahvalnosti svetlo narandžasto i žuto
Nudimo dva različita pakovanja posebno dizajnirana za Dan zahvalnosti. Oboje sa drugačijim osećajem da odgovaraju bilo kojoj temi. Paket cveća za Dan zahvalnosti „uradi sam“ je tradicionalniji paket sa bojama koje su unapred odabrane tako da odgovaraju tipičnim bojama jeseni/žetve. Zelena, narandžasta, žuta i crvena se udružuju kako bi oživeli ovaj svetli, prodorni paket. Rasporedite ga kako želite u manjim teglama ili u jedan veliki središnji deo za sto. Ovo je bezveze! Drugi paket za Dan zahvalnosti, Učinite ga svojim: Uradi sam, paket cveća za Dan zahvalnosti, daje vam mogućnost da izaberete svoje boje. Ovo ima smisla ako imate pogled na nešto malo uzvišenije. Sa opcijama u asortimanu breskve i kreme, zaista možete postati fensi sa svojom paletom. Neutralni za Dan zahvalnosti su uvek lepi!

Ako niste ludi za predmetima u paketu za Dan zahvalnosti „uradi sam“ ili imate na umu drugu paletu boja, pogledajte naše pakete divljeg cveća. Sve su ovo savršene za jesen, a neke sadrže ljubičaste i ružičaste, kao i standardne jesenje favorite. Paket mešanja i spajanja „uradi sam“ je savršen jer možete odabrati sve svoje boje! Ako radite nešto potpuno van kutije, naši unapred napravljeni paketi mogu biti ono što tražite. Sa svim različitim stilovima, teksturama i bojama sigurno ćete pronaći nešto što ćete voleti kao cveće za Dan zahvalnosti!

Venci i venci

Apsolutno najlakši od svih. Sa prilagođenom veličinom ne možete pogrešiti. Izaberite svoj zelenilo i dužinu i prepustite nama da uradimo posao umesto vas. Bacite vijenac ili venac na sto i spremni ste! Probajte tri venca različite veličine na stolu sa nekoliko sveća razbacanih okolo za prekrasan prikaz zelenila.

Nešto drugačije

Treba li vam inspiracija? Evo nekoliko ideja koje volimo za cveće za Dan zahvalnosti.

Ruže u vazama pupoljaka. Volimo način na koji jedna stabljika ruže izgleda u vazi pupoljaka u prodavnici dolara. Možete mešati i uskladiti boje ili zadržati sve u jednoj boji za elegantan, moderan izgled. Ruže boje slonovače, narandžaste, crvene ili bordo bile bi savršene za ovu vrstu izgleda. Čak bi i bordo karanfil sam po sebi izgledao zapanjujuće.
Zelenilo na svakom mestu. Grančica zelenila na svakom mestu može zaista podići događaj. Stavite ga na vrh salvete, ušuškanog ili pored postavke. Čak i jedna mamina stabljika ili nešto pada može biti jednostavan i isplativ način da unesete sveže cveće u mešavinu.
Zabavne boje. Ako ste umorni od istih jesenjih boja, pomešajte ih i izaberite jednu na koju ćete se fokusirati. Nešto poput ljubičaste! Možete se kretati od lavande do tamnoljubičaste i naručiti nekoliko snopova cveća da se pomešaju i tu i tamo imaju neke ljubičaste dodire dekora. Ovo bi takođe bilo neverovatno sa breskvom/narandžom!
Sve zelenilo. Nemate vremena za zezanje sa cvećem? Neka bude jednostavno i uz sve zelenilo. Stavite sve različite vrste zelenila u niz sveća, zaveta i lampica za čaj. Ako koristite prave ili lažne sveće, možete tu i tamo ukrasiti postavu stola sa svežim zelenilom. Napravite nekoliko malih aranžmana sa mešanim zelenilom koje ćete postaviti oko stola i kuće.