Inspiracija za tropsko venčanje

Kako se toplo vreme približava, pripremamo se za porast trendovskih tropskih krajeva za ovo leto. U iščekivanju svega tropskog, sakupili smo nekoliko naših omiljenih pravih venčanja svih vremena za inspiraciju za tropsko venčanje.


Prvo imamo venčanje Vitni Port i Tima Rozenmana u tropskim krajevima iz palmovog izvora. Neki od naših omiljenih detalja sa ovog venčanja uključuju luk od svih palmi koji se koristi na ceremoniji da poveže prirodno zelenilo pustinje sa organskim, planinskim bojama. Vitnin buket protea neveste koji se rumenilo je apsolutno zapanjujući i može se tako lako napraviti! Vjenčanje je savršeno odgovaralo art-deco vibracijama koje se prirodno javljaju u Palm Springsu, Kalifornija. Ova tema i paleta nisu se mogle savršenije spojiti. Prava inspiracija za tropsko venčanje upravo ovde!

Nevesta sa buketom tropskog cveća

Sledeće nam je lepo i svima dostupnije, industrijsko tropsko pravo venčanje. Venčanje Loren i Džulijena održano je u Los Anđelesu, ali je moglo biti Karibi koliko smo znali. Savršeno sastavljeni tropski cvetni komadi su zaista inspiracija za tropsko venčanje. Njen prepun buketa sa primesama boema, jednostavnost centralnih delova i nenaglašeni luk su svi razlozi zbog kojih volimo ovo pravo venčanje. Industrijski prostor je verovatno najsvestraniji prostor i može biti savršen za različite teme.

Tropsko cveće na postolju

Poslednja inspiracija za tropsko venčanje koju smo prikupili je prelepo snimanje u boho stilu sa dodirima tropskih akcenta. Ovo ćudljivo i divlje snimanje predstavlja vrhunac sa 2 prelepe neveste i svim boho vibracijama. Posebno volimo paletu boja bež i breskve i kako se savršeno uklapa sa metalik i tamnozelenim palminim listovima. Luk dostojan padanja, kao i buket, ove fotografije su savršene za vaše boho, tropsko venčanje inspiraciju.