Evo MojaCvecara najboljih 5 cvetnih ideja za Noć veštica!

Cveće je prelep, ali alternativni način da dodate malo Noći veštica u svoj dom, postoji mnogo načina na koje to možete da uradite, a mi ćemo vam dati inspiraciju o tome kako da uključite cveće u svoj dekor za Noć veštica.

Bundeve

Sigurni smo da će mnogi od vas kupiti bundeve za rezbarenje ove godine, ali šta kažete na upotrebu jedne kao vaze? Jednostavno izvadite sredinu i dodajte posudu sa vodom, a zatim uredite svoje cveće za Noć veštica! Takođe možete da ofarbate bundevu, dodate svoje boje i dizajn koji će odgovarati temi vašeg doma ili zabave, takođe je odličan način da uključite decu.

Cveće za Noć veštica

Očne jabučice

Dodajte lažnu očnu jabučicu u centar svog cveća da biste dodali jeziv efekat, vaši gosti će se sigurno osećati posmatrano! Biće vam potreban cvet koji ima dovoljno strukture latica da ga držite unutra, ruže su savršene za ovo kao što možete videti sa fotografije, veštačko cveće će takođe biti odlično i sigurni smo da će vaš lokalni supermarket imati lažne očne jabučice dole ostrvo za Noć veštica! Ovo cveće za Noć veštica sigurno će privući oči.. bez igre reči.

Venac

Venci nisu samo za Božić! Ovo je odličan način da dodate nešto malo drugačije eksterijeru ili svom domu i ostanete u toku sa proslavama Noći veštica. Postoji toliko mnogo načina na koje možete da ukrasite ovo, sa lobanjama, mini vešticama, lažnom krvlju, znakovima ‘trik ili poslastica’, u suštini možete da zalepite šta god želite na ovo, mislimo da su krvavo crvene ruže savršen dodatak da date sablasno osetiti.

Lobanje

Lobanje su savršeni sablasni simbol i mogu se lepo ugraditi u bilo koji cvetni aranžman. Kao što je prikazano iznad, jednostavno koristite lobanju kao vazu da bi vaš aranžman bio savršen za bilo koju temu zabave za Noć veštica.

Pribor

Ovo je jednostavan, ali efikasan način da dodate malo Noć veštica vašoj prosečnoj gomili cveća. Dodajte dodatke za Noć veštica svom cveću, kao što su lažni pauci, veštičiji prsti, paučina, sve što vam padne na pamet i pretvorite svoj prosečan buket u savršeno cveće za Noć veštica!