Božićno venčano cveće za svečanu nevestu

Postoji nešto suštinski romantično u zimskom božićnom venčanju; svetlucava svetla, sjaj sveća, sneg na zemlji, pregršt sveže božikovine i bršljana. Ako vezujete čvor u decembru, prigrlite svečanosti sa ovim inspirisanim idejama za svečanu mladu. I, zašto ne biste pretražili našu zadivljujuću kolekciju božićnog cveća za neke zaista svečane ideje.

Ne samo da je izbor cveća i lišća na mestu za Božić, simbolika ovog venčanog buketa ne može biti prikladnija. Crvene ruže predstavljaju ljubav i romantiku pa su savršen izbor za novu mladu. Da biste proslavili ovaj klasičan venčani cvet, podebljajte se sa pozom crvenih ruža pomešanih sa metalnim akcentima i bujnim zelenim lišćem za pun praznični izgled.

Božićno venčano cveće za svečanu nevestu

Cvetne staze su trenutno ogromne na sceni venčanja. Ova impresivna banka cveća napravljena je od gusto zbijenih ruža, buvardija, frezije, astrancije i karanfila, a zatim je pametno stepenovana od najtamnije crvene do ružičaste, krem i ponovo da bi se stvorio ombre efekat u trendu. Čak i sveće, sezonski must-have, i rasipanje latica ruža odražavaju boje aranžmana.

Božićno venčano cveće za svečanu nevestu

Izbegnite klišee Božića tako što ćete se odlučiti za šemu boja dragulja za vaše venčano cveće. Ovaj zamršeni buket za tuširanje funkcioniše u savršenoj harmoniji sa detaljima u obliku perli na nevestinoj haljini i ima ružičaste i jorgovane ruže kao dominantno cveće. Sjajni zeleni listovi bršljana, srebrni šišarci i uključivanje kukova su sve što je potrebno da nagoveštava prazničnu sezonu. Treba vam još inspiracije? Pogledajte naše vodiče za svadbeno cveće.

Božićno venčano cveće za svečanu nevestu

Samo zato što ste zimska mlada, to ne znači da morate da odustanete od svog sna da nosite cveće u kosi na dan venčanja. Učinite to uspešnim za sezonu tako što ćete kombinovati oštro belo cveće sa malim luksuznim detaljima. Nagoveštaji bakra daju ovom dizajnu koji se okreće trenutnu raskoš.

Božićno venčano cveće za svečanu nevestu

Za mladu koja želi da se venča u predivnom zimskom stilu, buket pun snežno belih anemona i hortenzije je šik i sofisticiran izbor. Tamni centri anemona i tamnoljubičasti Calla ljiljani dodaju bljeskove ponoći ovom smelo drugačijem dizajnu. Mislimo da je to savršen izbor za venčanje sa crnom kravatom.

Dizajnirano imajući na umu božićnu mladu, ovi prelepi cvetovi za svadbene torte uključuju luksuzne crvene ruže, ružičaste prskane ruže i sezonsko lišće kao što su jele, božikovine i crvene bobice hiperikuma. Zelenilo je zablistalo za dodatni sjaj i izgleda bujno na hrskavom belom glazuru.

Razmazite svoje deveruše lepim pomanderima u roze, limetu i ljubičastoj boji. Ovde su ruže, kumere i hortenzije kombinovane sa božikovinom, borovim i srebrnim šišarkama da bi se stvorila savršena božićna lopta za ljubljenje. A nakon što ih vaše sluškinje odnesu niz prolaz, ovi lepi cvetni aranžmani mogu da se povežu kako bi bili deo venčanog dekora.