fantastičnih načina da nosite cveće u kosi

Nikada nije bilo popularnije nositi cveće u kosi. Bez obzira da li želite da ukrasite svoju svadbenu frizuru cvećem, zavijte cvetnu krunu u Glastonberiju ili okrenete glave na Dan žena, budite inspirisani ovim zadivljujućim načinima nošenja cveća u kosi.


IDEJE ZA FRIZURU SA CVEĆEM

Gomila pletenica

Usmerite svoju unutrašnju sirenu tako što ćete zakačiti cveće na labavu pletenicu.

Cvetni oreol

Cvetne krune su najpoželjniji modni dodatak za leto i glavna stvar za posetioce festivala. Izaberite živopisne stabljike da biste se izdvojili iz gomile ili budite delikatni i nežni za nenametljiviji izgled.

Malo sa strane

Neka bude šik sa cvećem koji se nosi na jednoj strani lica. Jednostavan, ali moderan način da dodate prirodni dekorativni štih elegantnom dotjeranom stilu.

Cvetni fascinator

Zapanjujući cvetni fascinator dodaje glamur bez preopterećenja lica. Budite najbolje obučeni gost tako što ćete uskladiti boju i stil sa svojom odećom.
Kruna slava

Podignite svoju cvetnu krunu do statusa dostojnog venčanja tako što ćete izabrati romantične cvetove kao što su ruže i zamoliti svog cvećara da uključi dijamante igle za dodatni sjaj.
Holivudski glamur

Podignite glamurozno usavršavanje na sledeći nivo tako što ćete ga ulepšati prelepim cvetovima. Ovaj prekrasan izgled odiše holivudskim glamurom.

Uzmi voće!

Dajte priznanje sezoni ugradnjom svežeg voća u cvetnu krunu. Bobice dodaju neočekivani i stilski štih za jesenju mladu.

Okretač glave

Okrenite glave na Dan žena uz spektakl koji je napravljen od pravog cveća. Ovaj neverovatan dizajn ne bi izgledao naodmet u Kraljevskom ograđenom prostoru u Askotu.
Prevelika cvetna kruna

Prevelike cvetne krune su sada velika vest. Odabir svetlih i sukobljenih boja da biste zaista dali izjavu.

fantastičnih načina da nosite cveće u kosi

fantastičnih načina da nosite cveće u kosi

fantastičnih načina da nosite cveće u kosi

fantastičnih načina da nosite cveće u kosi

Evo jednostavnog načina na koji možete dodati cveće svojoj kosi. Jednostavno uzmite nekoliko labavih cvetnih glava i upotrebite ih da obučete punđu ili konjski rep.

SAVETI ZA NOŠENJE CVEĆA U KOSI

Neka vam cveće bude dostavljeno ne više od nekoliko sati pre nego što nameravate da ga nosite, jer se cveće može brzo pokvariti kada je van vode.
Uverite se da koristite mnogo igala kako biste svoje cveće zaštitili. Ipak, skinite lak za kosu, jer to može oštetiti delikatne cvetove.
Za razliku od teksasa, nošenje cveća izgleda od glave do pete, pa budite hrabri i udružite svoju kapu za glavu sa suprotstavljenim cvetnim printovima.
Ako nosite cvetnu krunu na dan venčanja, zapamtite da bi to trebalo da bude naglasak vaše frizure, a ne fokus. Ako ste zabrinuti da bi puna cvetna kruna mogla biti previše ometajuća, probajte umesto toga češalj za kosu sa pola krune ili cvetom.
Ako nosite cvetni pokrivač za glavu, održavajte ga svežim tako što ćete ga lagano prskati vodom nekoliko puta dnevno.

Svadbeni pokloni i poruke

Bez obzira da li ćete se pridružiti srećnom paru ili im želite dobro iz daljine, mi možemo pomoći. Od isporuke predivnih ručno rađenih cvetova i korpica prepunih poslastica, do pomoći pri pisanju čestitke, možete nam poveriti sve stvari za venčanje.