Život, kako kažu, nije uvek gomila ruža ili kutija čokolade gde je sve slatko i bez problema. Ponekad ljudi koje poznajemo trpe bol u srcu, razočarenje i žaljenje. Kao prijatelji ljubavi, cilj nam je da pružimo utehu i podršku našim prijateljima i porodici, čak i ako sami sebe povredimo.

Naša podrška može biti topli zagrljaj, iskusan savet ili nešto što stalno govori „Tu sam za tebe“. Buket cveća može da saopšti ono što je teško izgovoriti naglas.

Postavljamo pitanje koje cveće je najbolje za saučešće i saučešće?

Ruže

Ruže su simbol ljubavi i stalni su podsetnik da neko misli o vama. Nežne i rajskog mirisa, ruže dolaze u širokom spektru boja. Crvene ruže govore da te volim iskrenom romansom; žute ruže kažu veselje i radost; bele ruže govore o čistoći i novom početku, a krem ruže pokazuju indikativni šarm i promišljenost. Stoga, bele i krem ruže predstavljaju novi početak, vreme da se krene dalje i da se sećate prošlosti dok znate da ste u nečijim mislima.

Statice

Statica se obično koristi u aranžmanima od suvog cveća, kao iu svežim buketima. Statica simbolizuje sećanje koje igra veliku ulogu u luksuznom buketu. Bilo da se radi o voljenoj osobi, o dalekom sećanju ili u pomirenju, statika pomaže pri pamćenju. Sa bogatim, živim ljubičastim bojama koje rastu na rustikalnim zelenim stabljikama, ovaj cvet sa jakim mirisom, divljim cvetom, šalje milion poruka i pamti dobro, a ne loše.

Ljiljani

U zavisnosti od incidenta i nameravanog saosećanja, cvet koji treba nositi je ljiljan. Ljiljani su cvet koji se često povezuje sa sahranama i vremenima gubitka. U hrišćanskim tradicijama, ljiljan predstavlja vaskrsenje, a na jeziku cveća takođe prenosi ideju da je duša preminulog dobila obnovljenu nevinost. Stoga su ljiljani signal novog poglavlja i novog pogleda na život; ovo ne znači nužno da morate zaboraviti na prošlost ili na tu posebnu osobu.

Karanfili

Karanfili se često slažu sa drugim vrstama simpatičnog cveća jer su gustog cveta. Oni dozvoljavaju drugom cveću kao što su ruže i ljiljani da zauzme centralno mesto, što znači da je najbolje cveće saosećajno na izložbi. Kao rezultat simpatije karanfila, često se nalaze u vencima, krstovima i drugim aranžmanima simpatije.

Gladiole

Gladiole se takođe često koriste u aranžmanima za simpatije jer podsećaju na ljiljane, sa dugim stabljikama i listovima u obliku oštrice, a dostupne su u raznim bojama. Sličnim izgledom donose sličnu misao. Vreme za pamćenje sa ljiljanima i gladiolama.

Svi buketi su dostupni za isporuku cveća sledećeg dana. Stoga, vaše simpatije i podrška mogu biti sa vašim voljenima, što će brzo osigurati da znaju da ste tu za njih.