Bilo da ste blizu ili daleko, rođendani su jedna od najboljih prilika za slanje cveća.

Slanje prelepog rođendanskog cveća govori toliko, a da ne kaže ništa. Daju osobi do znanja da razmišljate o njoj, da je volite i da želite da delite lepotu sveta sa njima danas i svaki dan. Koji drugi poklon se može porediti sa tim? Ali ako ste nešto poput nas, možda ćete biti malo preopterećeni kada uđete u prodavnicu cveća ili pogledate prodavnicu cveća na mreži. Postoji toliko mnogo opcija koje možete izabrati, i čini se da je nemoguće znati koji cvet je apsolutno najbolji izbor za slanje. Koristite ovaj vodič da biste otkrili savršeno rođendansko cveće za svaku osobu u vašem životu.
Koje je najbolje rođendansko cveće za slanje?

Ruže

Crvena ruža za rođendanski poklon
Ruže su odličan klasični cvet za sve prilike, ali žute ruže su posebno neverovatne za rođendane jer simbolizuju prijateljstvo. Oni su mirisni, slatki i suptilni i govore vašoj voljenoj osobi „Mnogo hvala što ste tu za mene!“ Rođendani su vreme da proslavite šta vam neko znači i koji bolji način da to uradite od buketa koji odaje radost i prijateljstvo?

Ljiljani

Ljiljani za rođendansko cveće
Ljiljani su klasičan i veoma mirisan cvet koji se može poslati prijatelju, sestri, mami ili baki. Svaka žena koja je bila svetlo u vašem životu zaslužuje buket ljiljana za svoj rođendan! Ljiljani su cvet koji predstavlja sreću i pozitivnost. Ko u vašem životu oličava taj duh? Postoji li neko ko te uvek podigne kada si dole? Postoji li neko ko uđe u sobu i osvetli je za svaku osobu u njoj? Recite toj osobi da je cenite tokom njenog posebnog dana sa ljiljanima!

Orhideje

Rođendansko cveće bele i ljubičaste orhideje
Orhideje su poznate po tome što su jedinstveno i elegantno cveće. Oni su drugačiji od vašeg standardnog buketa cveća i to znači da su savršeni za onu posebnu osobu prema kojoj se osećate malo drugačije. Orhideje prenose nešto posebno, pa recite devojci, verenici ili svojoj ženi „Srećan rođendan“ sa prelepom orhidejom u jedinstvenoj boji.

Lale

Tulip Flovers
Da li ste potpuno zaljubljeni u rođendansku devojku/dečaka i želite da ih pokažete kroz cveće? Tulipani su vaš omiljeni cvet! Oni su klasičan način da jednostavno i stilski izrazite pravu ljubav, a istovremeno date osobi do znanja da je vaša veza čista. Neki od najboljih rođendanskih cveća su oni koji simbolizuju aspekt same veze, tako da ćete polagati simboliku sa ovim lepotama. Ne zaboravite da uključite iskrenu karticu i bićete spremni!

Disbuds

Disbud Flovers
Disbuds izgledaju skoro kao mešavina suncokreta i tratinčica – ali na najslikovitiji način. I još najbolje, oni su divan način da nekome kažete „Srećan rođendan!“ jer predstavljaju vedrinu i nevinost. Kada želite da iznenadite nekoga nečim šarenim i dugotrajnim u njihovom domu za njihov poseban dan, ovo je najbolji način da to uradite. Buket svežih Disbuds-a je jednostavan način da pokažete nekome da vam je stalo i da razmišljate o njima dok budu godinu dana mudriji.

Njihov omiljeni cvet

Bujni buket orhideja magenta
Šta bolje pokloniti od njihovog omiljenog cveta? Naravno, ovo zahteva da znate svoj omiljeni cvet ili da izvučete ove informacije iz njega na vešt način ako želite da cveće bude iznenađenje. Ipak, koji je bolji poklon od toga da neko bude dovoljno pažljiv da vam pokloni jednu od vaših omiljenih stvari? Bilo da se radi o narcisima, lalama, suncokretima ili drugoj sorti, cveće ima svih oblika i veličina baš kao i ljudi. Možete prilagoditi ovaj poklon za njihov rođendan prema njihovim specifičnim željama!

Poslednje misli

Rođendani su posebno vreme za proslavu. Svake godine su to dan kada možemo da se povučemo i pogledamo svakog od naših voljenih pojedinačno i kažemo: „Vau! Tako sam srećan što te imam u svom životu.” To je vreme kada možete pokazati zahvalnost, ljubaznost i ljubav kroz jedinstvene bukete koji zaista naglašavaju njihovu ličnost i vaše omiljene aspekte vaše veze. Kada znate da želite da pošaljete cveće, ali ste u nedoumici koje cveće da pošaljete, ne paničite! U našoj online prodavnici postoji veliki izbor rođendanskog cveća koji je savršeno zasnovan na značenju koje samo cveće prenosi.