Poruke za Majčin dan koje se koriste u čestitki

Dobili ste cveće za Majčin dan, poklon i pronašli ste savršenu čestitku… i sada ste zaglavili. Možemo da kažemo: Ne postoji ništa poput praznog dela kartice zbog čega bi osoba zaboravila svoje reči (kako se opet speluje „mama“?), posebno sa svom sjajnošću tvoje mame da se spusti na papir. Bez pritiska.

Dobra vest je da ovaj put ne morate da se znojite. Ovde imamo 25 poruka za Dan majki za čestitke koje će vas inspirisati – i pet trikova koji će vam pomoći da pronađete prave reči da podsetite svoju mamu zašto ste njen favorit.

Još uvek ste zaglavljeni na delu poklona? Ups! Pogledajte naš sjajan asortiman poklona za Dan majki ovde. Da li tvoja mama voli slatko? Svideće joj se isporuka čokolade i slatkiša za Majčin dan. Naše opcije MojaCvećara uključuju jagode prelivene čokoladom, perece prelivene čokoladom, Godiva čokoladne poslastice i naše gurmanske korpe za poklone pune čokoladnih užitaka!

Gde da počnem? Možete uzeti neke informacije od velikih, mudrih i duhovitih i pogledati naš skup od 80 citata za Dan majki. Ili možete koristiti naš generator pesama za Dan majki da pošaljete nešto jedinstveno. Ili smešno, ili čudno. Molimo vas da odgovorno koristite generator pesama.

Želite da napišete svoju poruku za Dan majki? Evo nekoliko ideja:

Izaberite sjajnu uspomenu na svoju mamu – odličan dan ili vreme kada vam je zaista držala leđa – i pišite o tome.

Reci joj o najboljem delu mamine mudrosti koju je prenela. Suočimo se, ona je u pravu: vaše naočare čine da izgledate pametno.

Kako starimo, većina nas dobije prikrivenu sumnju da postajemo pomalo poput svojih roditelja. Taj hobi koji si mrzeo kao tinejdžer, ali sada voliš, tvoj ukus za džempere, porodični način smejanja… Nisu sve loše vesti: Hvala mami što je prenela ove poklone.

Ili se našalite o dobrim navikama koje biste voleli da ste stekli – hvala na sjajnoj kosi, mama, ali da sam samo nasledio i vaše „uradi sam“ veštine…

Kakva je ona kada ne radi mamu? Navedite nekoliko načina na koje bi vas vaša mama zadivila čak i da nije, znate, vaša mama.

Još uvek nemate ideja? Isprobajte jednu od primera poruka za Majčin dan u nastavku:

Bez tebe ne bih stigao ovako daleko, mama! Srećan dan majki.

Sada kada sam starija (i možda samo malo mudrija) osećam se tako zahvalno što si mi mama. Hvala vam za godine ljubavi – i strpljenja!

Najboljoj mami ikada: Hvala što ste uvek bili tu.

Srećan Majčin dan od vašeg omiljenog i najlepšeg deteta!

Srećan Dan majki mojoj pametnoj i lepoj mami. Hvala što ste bili takva inspiracija.

Najmudrijoj i najboljoj mami na svetu: U pravu si za sve, osim za stvari koje još nisam spreman da priznam. Neka vam je veoma srećan Majčin dan!

Tako sam ponosna što si ti moja mama. Hvala za sve što radite!

Želimo vam divan Majčin dan, prepun maženja i poklona. Ti to zaslužuješ!

Tako sam srećna što si mi mama. Ne samo zbog tvog sjajnog saveta, tvoje ljubaznosti i strpljenja, već i zato što me niko drugi ne bi trpeo.

Srećan Dan majki najboljoj mami na celom svetu.

Od svih majki na svetu, tako sam srećna što imam tebe!

Možda to ne pokazujem uvek, ali cenim sve što radite za mene!

U velikoj igri života, osvojio sam mamu na nagradnoj igri!

Poruke na čestitkama za dan majki za bake

Bake rade toliko za nas kada smo deca. Stručna dadilja, genijalni kuvar, izvor mudrosti i urnebesnih uspomena na vašu mamu ili tatu iz detinjstva: Baka je sve te stvari. Evo nekoliko slatkih poruka za majčin dan za bake:

Srećan Majčin dan sjajnoj baki i sjajnoj inspiraciji!

Kao i moja mama pre mene, toliko učim od tebe! Želim vam fantastičan Majčin dan, bako.

Hvala vam što ste me toliko naučili i što ste me tako često razmazili!

Ne mogu propustiti da vam poželim srećan Majčin dan i da vam kažem koliko sam zahvalan za sve divne savete (i kuvanje) koje ste mi dali. Ima jedno veliko!

Mama mi je uvek govorila da je od tebe naučila da bude tako sjajan roditelj. Hvala za sve, Nanna!

Poruke čestitke za Dan majki za ženu ili partnera

Dan majki je odlična prilika da proslavite svoju drugu polovinu i sve što ona čini da zadrži haos dok deca rastu. Na kraju krajeva, vi ste tim! Evo nekoliko primera poruka za Majčin dan da biste započeli:

Najboljem lekaru, učitelju, sudiji, vozaču, majstorici, mentoru i kuvaru – i najboljoj mami na svetu.

Hvala vam što ste podigli naše male strahote sa mnom. Ne bih mogao bez tebe.

Prošlo je sedam godina, a ja sam još uvek u strahu od briljantne žene koju sam oženio. Hvala vam.

Osećam se tako srećno što imam ovu porodicu. Srećan dan majki!

Hvala vam što ste tako neverovatna mama našoj deci. Volim te više svaki dan.

Tako sam srećna što sam našla tako sjajnog partnera, i tako fantastičnog uzora i mame za moju ćerku. Hvala vam puno na svemu što radite za nas.

Poruke čestitki za Dan majki za prijatelje, tetke i mentore

Kažu da je potrebno selo da bi se podiglo dete (ili u nekim slučajevima, grad), i istina je: verovatno ima mnogo žena u vašem životu koje vas podržavaju. Zašto ne biste poslali čestitku ili cveće da pokažete svoju zahvalnost? Evo nekoliko slatkih poruka za Majčin dan za prijatelje, tetke i druge uzore:

Poruka za Majčin dan za prijatelja i kolegu roditelja: Sjajnoj mami i inspiracija: Srećan Majčin dan! Želim vam fantastičan dan sa svojom decom.

Za prijatelja i buduću mamu: Srećan Dan skoro jedne majke! Jedva čekam da razmazite svoju bebu kada stigne. Bićeš sjajna mama.

Za tetku koja je uvek tu za tebe: Tako sam zahvalna što sam u tebi pronašla drugu mamu i sjajnog prijatelja. Hvala što ste uvek bili tu za mene.

Za uzor koji čini razliku: Hvala vam za sve što ste učinili za mene! Tako mi je drago što sam te upoznao i što sam našao tako neverovatan uticaj u svom životu.

Da li ste već profesionalac u ovome? Imate li omiljenu poruku za Majčin dan? Podelite svoje najveće hitove u nastavku – voleli bismo da čujemo od vas.

Cveće za Majčin dan i čestitke za Dan majki

Sada kada ste dobili poruku na čestitki za Majčin dan, izaberite pravo cveće za mamin poseban dan. Zar tvoja mama ne bi volela da dobije buket ruža za Majčin dan? Ružičaste ruže su tradicionalne za Majčin dan, a bele ruže su takođe dobar izbor. U stvari, ne možete pogrešiti sa ružama! Izaberite omiljenu nijansu svoje mame za njen buket ruža!

Da li tvoja mama voli lale? Pošaljite joj dostavu lala za Majčin dan i birajte iz širokog spektra boja i dezena. Ako vaša mama ima baštu, može sačuvati lukovice tulipana i posaditi ih na jesen. Svake godine će doći i podsetiti je na vaš promišljen poklon.

Još jedan klasičan cvet za ovu priliku su ljiljani za Majčin dan. Beli ili ružičasti ljiljani su omiljeni za Majčin dan, ali crveni ljiljani su dobar izbor za vašu ženu ili partnera na proslavi mama svuda. Da li tvoja majka ima zeleni palac? Pošaljite joj dostavu biljaka za Majčin dan kako bi mogla da uživa u svojoj kućnoj biljci tokom cele godine. Naš najbolji izbor uključuje male ljubičaste orhideje, roze ili plave hortenzije i mirisnu gardeniju u saksiji.

Ne možete pogrešiti sa dostavom cveća za Majčin dan! Kupujte svo cveće da biste videli naš širok izbor svežeg i sezonskog cveća i izabrali cvetove baš za vašu mamu!