Praznični dekor za ulazna vrata da zaslepljuje komšiluk

Kanarska žuta garažna vrata ukrašena vijencima i božićnim vencem

Dok se svi pripremaju za unutrašnjost svoje kuće za praznike, dekoracija ulaznih vrata je jedno područje u kojem možete podesiti ton vašeg prazničnog motiva. Sastavili smo neke ideje dizajna u poslednjem i ne baš u poslednjem trenutku koje možete da dodate u pejzaž verande da biste ukrasili vrata i učinili ih spremnim za goste.


Zastupite u sezoni sa stilskim dekorom za ulazna vrata

Volimo vence za vrata kao umetnički skup prirodnih elemenata koji čine svečani dodatak. Napravljene od lišća kultnog drveća i izraslina, možete ih uskladiti sa svime, od vaše božićne jelke, do drveća i lišća u okruženju u zavisnosti od doba godine. Pogledajte ovu listu prazničnih venaca koji ove sezone zaista mogu da unesu neku otmjenu „haljinu“ na vašu adresu.
Jelov venac

Među najznačajnijim tradicionalnim prazničnim ukrasima, zimzeleni venci od jele evociraju istoriju praznične sezone, jer se tokom vremena mnogo menja u pogledu stila i trendova, ovaj venac za vrata je bio osnovni proizvod generacijama.

Osoba koja drži praznični venac sa šišarkama na snežnoj pozadini
Venac od kedra

Ovaj praznični klasični venac se često nalazi na vratima tokom cele sezone u zavisnosti od lokalne dostupnosti zimzelenog. Svež kedar daje toplu, prelepu aromu za nezaboravan odmor.
Magnolia Vreath

Magnolije pružaju otmjeno ažuriranje tradicionalnog božićnog venca, neke sa šarenim akcentima koji donose prskanje suptilne boje koja čak čini sezonski prelaz za jesen/zimu.
Venac od vinove loze

Kao moderan dodatak sa umetničkim štihom, venac od vinove loze počinje materijalima koji naglašavaju prirodnu lepotu i sadrže elemente kao što su šišarke ili bobice kleke za funkcionalan kolaž prazničnih elemenata. Jedna od naših omiljenih stvari u vezi sa njima je njihova održivost. Kada njihova sezona prođe, oni predstavljaju savršenu priliku za „uradi sam“ projekte, uključujući pravljenje prilagođenih venaca koristeći cveće ili sukulente za sledeću godinu.
Eukaliptusov venac

Ovo možda već znate, ali drveće eukaliptusa je deo zimzelene porodice, tako da ne čudi što su njihove grane i listovi čest dodatak prazničnim dekoracijama i vencima.
Venac od masline i lavande

Dekor

U toplijim klimatskim uslovima ili za dekoraciju ulaznih vrata koja prevazilazi sezonske tradicije, volimo alternativne materijale za venac poput listova masline i lavande. Ne samo da ovi venci od lavande izgledaju sjajno na svim vratima, već i neverovatno mirišu.
Dekorisanje vraća zabavu u praznike

Neki shvataju svoje praznično ukrašavanje prilično ozbiljno, stvarajući sveukupni izgled koji je svečan, kreativan, jedinstven i pre svega zabavan. I pravljenje sopstvenih ukrasa „uradi sam“ i aranžiranje onih koje kupujete posebno zato što definišu određeni izgled za koji tražite uključuje primenu sopstvenih uvida o tome kako da dodate malo praznične tematike delovima vašeg doma koji ga čine toplijim i prijatnijim ne samo vašim gostima već i vama. Imamo nekoliko saveta za zapanjujuće zimsko cveće koje možete naručiti za praznični buket.

Dolazak kući u kuću ili stan sa vencem okačenim na vratima podseća nas na to kako nas dodaci sa temom praznika mogu ispuniti duhom sezone jednostavnim rasvetom. Poslednjih godina videli smo više vrsta svečanih božićnih jelki sa manje ukrasa, domova ukrašenih više podcenjene estetike koja ističe samo lišće umesto da ga jednostavno oblači. Oni pokazuju zahvalnost za blagodeti koje nam na otvorenom neprestano poklanjaju kao moderan praznični motiv. Ako živite u manjem prostoru, razmislite o naručivanju mini drvca za praznike.

Pokažite svoju zahvalnost i dodajte prelep sezonski akcenat svom domu pomoću jednog od naših super modernih sezonskih venaca ili aranžmana zimskog cveća za isporuku. Kako god da odlučite da proslavite ili ukrasite, MojaCvecara vam želi radosnu, toplu i lepu prazničnu sezonu.