Tražite poklon koji će pokazati koliko su vam osvetlili godinu? Ili tajni poklon Deda Mraza koji će im se zaista dopasti? Imamo to pokriveno. Uz naš promišljeni vodič za poklone, možete sve označiti sa svoje liste. Od onih koje je teško kupiti do onih koji su opsednuti bilo čim prazničnim. I sa toliko sezonskih poslastica koje možete izabrati – plus dodatne poslastice koje možete dodati na kasi – bićete razmaženi izborom!

Svečano cveće
Naši sezonski buketi su kao Božić u kutiji. Sa mirisnim stabljikama, prazničnim lišćem i istaknutim cvetovima, oni su odličan način da transformišete nečiji dom u zimsku zemlju čuda. A ako želite poklon koji dobro izgleda, ali i dobar, izaberite naš izbor cvećara. Svaki put kada se pošalje, doniramo 15% profita Carers Trust-u. Ova divna dobrotvorna organizacija pruža podršku za 7 miliona neplaćenih negovatelja u Velikoj Britaniji, koji su odustali od karijere, obrazovanja, ambicija i slobodnog vremena da bi se svim srcem brinuli za nekoga koga vole.

Božićni venci
Svi imamo jednu. Komšija koji svoju kuću uvek oblepi svetlucavim svetlima, samo da oduševi sve ostale. A naši venci su savršen način da im se zahvalimo što su ulepšali sezonu. Pripremite njihov dom za Božić jednim od naših venaca. Izaberite neki od naših klasičnijih dizajna ili ih pustite da naprave svoje. Možete uzeti jednu i za sebe.

Sezonske biljke
Ko kaže da biljke treba da propuste prazničnu zabavu? Sa našim asortimanom, ne moraju. Ako tražite klasičniji poklon, idite na našu božićnu zvezdu. Jer jednostavno nije Božić bez njega. A mi smo naše gurnuli u zlatno korito, tako da može da blista nedeljama.

Za nešto zabavnije, ne možete pogrešiti sa našim Kaktusima u šeširima. Umotani i spremni za zimu, sigurno će izmamiti osmeh. I izgledalo bi divno na nečijem VFH stolu tokom cele sezone.

Mini jelke
Savršeno za male i velike, male božićne jelke su tu da pomognu u širenju prazničnog veselja. Poslato kroz poštansko sanduče sa svim svojim dekolteima, svaki je dizajniran sa posebnim sećanjem na praznike. Tako da ovaj Božić zaista možete da učinite dragocenim.

I pošto je drveće za život, a ne samo za Božić, mi šaljemo naše sa netaknutim korenom. Kada se proslave završe, mogu se ponovo posaditi i voleti godinama koje dolaze.

DII božićni ukrasi
Kupujete za nekoga ko voli da kreira sopstvene božićne dekoracije? Naši „uradi sam“ kompleti su za njih. Ove godine imamo mnogo toga da biramo. Od našeg „uradi sam“ venca do našeg kompleta za grnčariju Sculpd Ks Bloom & Vild i seta za praznično uređenje stola. Šta god da izaberete, sigurno će dobiti malo „vreme za mene“ ove praznične sezone.

Za one koji vas razmazuju tokom cele godine, svakog meseca možete učiniti da se osećate kao Božić. Naše pretplate na cveće na 3, 6 i 12 meseci savršen su produženi poklon. Napravljen od strane naših cvećara, svaki buket pokazuje neko od najboljih cveća u sezoni. Najbolji deo? Možete odabrati cveće koje šaljemo vašem srećnom primaocu.