Naše magične mini božićne jelke su se vratile. I oni su tu da nas podsete o čemu se zapravo radi u ovoj sezoni. Svaki od njih je dizajniran sa posebnim prazničnim trenutkom na umu. Zato što želimo da vam pomognemo da ovaj Božić učinite dragocenim.

Poslane kroz poštansko sanduče sa svojim iskačućim loncima, naše mini božićne jelke čine savršene poklone (ili častite sebe). I pošto je drveće za život, a ne samo za Božić, naše se može ponovo saditi. Jeste li spremni da vidite ovogodišnji asortiman? Nastavite da skrolujete.

Drvo zvezdane noći

Svečane pesme koje sviraju preko zvučnika. Kuvano vino pari na kaminu. Decenijama stare božićne deke izvučene sa tavana. Ako ovo zvuči kao ritual ukrašavanja vaše omiljene osobe, naše Starri Night Tree je za njih. Napravljeno za ljubitelje svega klasičnog, ova minijaturna božićna jelka dolazi sa zlatnim vencem, kuglicama za bebe i užarenim bajkovitim svetlima.

Drvo kreativnih zanata

Ovo je za ljude koji ulažu mnogo truda da zapakuju svaki svoj poklon. I volite da kreirate božićne dekoracije od nule. Šaljemo naše Creative Crafts Tree sa mat staklom i kuglicama punjenim bojama, i baršunasto mekanim vrhom od trake. Tako da ih možete počastiti zanatom i malo vremena za mene ove sezone.

Drvo zimske šetnje

Šetnja posle božićne večere postala je tradicija za mnoge od nas. I upravo za tim je dizajnirano naše drvo za zimsku šetnju. Umotavanje u mekana pletiva dok su nam stomačići još puni ćuretine (i tetkinih kašastih prokulica). Želite da podsetite nekoga na to? Pošalji ovo sanduče božićno drvce. Svideće im se njegove mini rukavice, zlatne kuglice, venac za šalove i pleteni šešir.

Drvo jednostavnih užitaka

Božić nije Božić bez naših omiljenih ljudi. Oni koji će sa vama rado gledati Sam u kući po 1017. put. I pomoći će vam da dovučete drvo od 6 stopa u svoj stan (kada bi drvo od 4 stope bilo u redu). A naše drvo Simple Pleasures, sa svojim ručno nacrtanim vencem i zlatnim kuglicama, tu je da proslavi sve to.

Minimalističko drvo

Naše minimalističko drvo je tu za sve one koji vole nesvakidašnje svečanosti. Šalje se bez ikakvih ukrasa, samo iskačući lonac i svetlucava svetla. Tako da će dodati savršen dodir božićne magije, bez previše buke.