Kako se leto brzo približava, sjajno je dobro razumeti sveže letnje cvetne aranžmane.
Dobijte vrhunski dolar za svoju inovativnu kreativnost i jedinstveni dizajn.

Odličan savet: Tokom sporijih letnjih dana, napravite uzorke aranžmana ovih ideja i postavite ih na svoju veb lokaciju cvećara.

Letnje cveće i hrana

Aranžmani cveća i hrane postoje već duže vreme – međutim, ovo je najtopliji najnoviji trend za leto. Uključite prelepo voće i povrće u svoje cvetne aranžmane za sve prilike. Dobro je istaći da ovo nije ograničeno na događaje ili korporativne događaje, pravite letnje aranžmane sa voćem ili povrćem za sve svoje kupce ove sezone, garantujemo da ćete biti priča u gradu.

Probajte novi letnji cvetni brod

Vaze i korpe su obavezne u cvećari – koliko god da je dobro igrati se dodavanjem ovih aranžmana u nove posude. Kupci vole da vide nešto drugačije i možda nešto što mogu da zadrže i koriste posle – aranžman je taj koji nastavlja da daje.

Odličan savet: Idite u lokalnu prodavnicu kućnog dekora, prodavnicu dolara ili buvlju pijacu – potražite jedinstvena zanimljiva plovila. Zapamtite da je sve što možete dodati cveće poštena igra, pa nastavite sa potragom.

Kreirajte letnje cvetne teme

Teme cveća su najnovije i najbolje! Kupci vole kupovinu na jednom mestu i vole jedinstvene ideje – ima li boljeg načina da to urade nego da im poklonite cveće i temu sve u jednom. Moraćete da pružite kupcima sve što im je potrebno uz svaku temu i prelepu rukom napisanu belešku, koja izražava temu koju su im poslali. Svi predmeti su lepo prikazani u korpi ili kontejneru u skladu sa temom cveća.

Savršeno za godišnjice, rođendane, veridbe, ljubav i romansu i još mnogo toga. Napravite nekoliko tema, postavite ih na svoju veb lokaciju cvećara i gledajte kako narudžbine dolaze.

Letnje teme koje morate imati

Ovo je nekoliko ideja, međutim, budite kreativni, sastavite svoje teme i prodajte za ogroman profit.

Cvetna tema za piknik
Tema cvetne čajanke

Prodajem letnje cvetne kutije za prozore

Znamo da ste cvećar – kutije za prozore zahtevaju zemlju, nemate zemlje, zamislite ih kao svoju standardnu baštu za posuđe. Kupite malo zemlje i počnite da pravite kutije za prozore za isporuku ili preuzimanje – ovo brzo postaje najzahtevniji predmet za poklone i ličnu upotrebu ovog leta.

Imajte standardnu veličinu za prozorske kutije i dva jednostavna dizajna za izbor – moderan dizajn i dizajn bašte – dodajte uzorke na svoju veb lokaciju i gledajte, a zatim idite.

Isprobajte sjajnu cvetnu zavesu

Tkanina za drapiranje je završila svojim tokom – sada su najtoplije zavese sa cvetovima. Ovo je veliki korak napred za cvećare, pa vas molimo da ih prodate za svoje događaje, oni donose ogroman novac i imaju ogroman uticaj koji je veoma lak za izvršenje.