Letnji cvetni trendovi

Dok sedimo ovde sredinom februara, sanjamo o psećim danima leta i mislili smo da ćemo razmišljati o toplijim danima. I dok to radimo, želeli smo da podelimo naše omiljene cvetne trendove za leto 2022.

Zelenilo je oduvek bilo omiljeno kada su u pitanju venčanja i događaji, ali eukaliptus ne odaje baš letnju atmosferu. Da bismo ih zamenili, volimo sago palme, monsteru, palmu od žada, podocarpus i šarenu aspidistru.

Cvetne krune su popularne godinama, ali vidimo da se podižu na sledeći nivo tako što postaju veće nego ikada. Predlažemo da budete sa boemskom atmosferom tako što ne učinite krunu previše savršenom. Eukaliptus je savršen za umetanje u retke oblasti da bi se postigao izgled.

Vidimo da se ovaj trend pojavljuje svuda u kućnom dekoru i lako se može prevesti i u venčanje. Ovaj par je koristio mahovinu u kontejneru i prikazao svoju šemu sedenja. Takođe možete napraviti minimalan izgled tako što ćete napuniti nisku posudu mahovinom i staviti nekoliko cvetova za boju.

Dok su prigušeni tonovi imali svoj dan, vidimo ponovnu pojavu boja! Volimo ružičaste, žute i boje fuksije u cvetovima koji mogu biti zvezde emisije sa minimalnom bojom u ostatku dizajna venčanja.