Jesen je poznata kao jedno od najlepših doba godine. Blage temperature, smenjivanje lišća i svečanosti zaista ga izdvajaju. Sa jeseni dolazi čitav svet boja, inspirisan prelepim pejzažom sezone. Da biste maksimalno iskoristili jesen, istražite različite palete boja koje možete koristiti u svojim cvetnim aranžmanima kako biste zaista iskoristili magiju sezone!


Cvetne ideje za ove jesenje palete

Palete u nastavku su savršene za sezonu, i postoji toliko stvari koje možete da uradite sa njima da biste stvorili nešto lepo. Mini i veliki buketi su odlične opcije za početak. I aranžmani za vaze su uvek hit. Konačno, venci i središnji delovi stola mogu zaokružiti vašu ponudu kako bi pružili nešto za svakoga ko posećuje vašu prodavnicu ili lokaciju.

Cvjetna začinjena kruška

Ova paleta je ispunjena prelepim jesenjim bojama. Podebljana žuta boja ga zaista ističe, dok je lepo upotpunjena raspoloženim zemljanim tonovima kako bi sve to spojilo. Ako želite da napravite aranžman u ovoj paleti, razmislite o korišćenju elemenata kao što su štapići cimeta za ukusan miris i dodatni dodir jeseni. Za cveće razmislite o korišćenju mame, viole i bradatog irisa.

Floveri Fall Sundae

Ova jesenja paleta je jedinstvena i raznovrsna. Duboka kestenjasta je dobro izbalansirana sa mekim tonovima sive, sa smeđom nijansama u sredini. Da biste napravili aranžman u ovoj paleti, kombinujte srebrnu bruniju i zmaj. Koristite baršunastu traku i bobice kao posebne elemente za dodatnu intrigu i upotpunite šemu boja.

Floral Cappuccino

Svetla i smela sa nijansama tamno kestenjaste i žute, ova paleta podseća na miris sveže skuvane šolje jave! Ovu šemu boja zaista možete oživeti u svojim cvetnim komadima sa gipsom, buhačom, bordo daliom i hajdučkom travom. Još jedan zabavan dodatak komadima u ovoj paleti su osušeni ili svileni listovi kako bi zaista imali osećaj jeseni.

Ne bi bila potpuna lista jesenjih cvetnih paleta bez one koja poziva na boju najprepoznatljivijeg simbola jeseni: bundeve. Koristite male bundeve ili tikve u aranžmanima kako biste svima privukli oči. Peršun, crvene ruže i suncokreti su odlične opcije za upotpunjavanje ove svečane palete.

Koji su vaši omiljeni načini da iskoristite boje jeseni u svom cvetnom radu? Kojem jesenjem cveću najviše težite? Voleli bismo da znamo koje su vaše omiljene nijanse sezone, pa obavezno komentarišite ispod!