Cvećni aranžmani po izboru dizajnera postaju sve popularniji kada su u pitanju kupovne navike kupaca. Šta izbor dizajnera znači za vaše poslovanje? Hajde da razgovaramo o aranžmanima izbora dizajnera i o tome kako ih možete plasirati na tržište, čineći da ova navika kupovine radi u vašu korist.

Prednosti izbora dizajnera

Verovatno se pitate – koje su prednosti prodaje aranžmana po izboru dizajnera? Pa, postoji nekoliko vrednih pažnje, kao što je objašnjeno u nastavku:

Efikasnija upotreba materijala: Aranžmani dizajnera omogućavaju vam da budete efikasniji sa materijalima koje imate pri ruci. Sa finansijskog stanovišta, ovo vam može uštedeti novac. To je zato što ćete stvarati manje otpada i ostvarivati veći profit sa cvećem koje imate. Omogućava vam da budete snalažljiviji, a da klijenti toga nisu ni svesni!
Pokažite svoje veštine: Aranžmani dizajnera ostavljaju svu moć u vašim rukama da kreirate nešto lepo za svoje klijente. Oduševite ih svojim veštinama i nadmašite njihova očekivanja onim što kreirate!
Budite umetnički i kreativni: Cvećari su po prirodi kreativna i umetnička bića u većini slučajeva. Narudžba za buket po izboru dizajnera omogućava vam da savijete taj mišić. Ovo će verovatno biti inspirativno i podmlađujuće u vašem zanatu.

Izbor marketinških dizajnera

Sada kada znate koje su prednosti povećanja prodaje vaših dizajnera po izboru, verovatno razmišljate: kako da ih prodam više? Postoji nekoliko različitih marketinških tehnika koje možete uzeti u obzir za ovo:

Dovedite svest do opcije: Prva stvar koju treba da uradite je da se uverite da vaši kupci znaju da je izbor dizajnera čak i opcija. Takođe treba da obezbedite da kupci razumeju šta je to. Uverite se da je naveden negde na vidljivom mestu na vašoj veb lokaciji. Pokušajte da ga uključite u marketinške materijale e-pošte i objavite o tome na društvenim mrežama. Što je više svesti oko opcije, veća je verovatnoća da će ljudi naručiti.
Fokusirajte se na boje ili prilike: Ponudite mnoštvo opcija izbora dizajnera koje sadrže različite šeme boja ili prilike. Na primer, možete da ponudite „aranžman izbora prolećnih dizajnera“, „aranžman izbora dizajnera simpatije“ ili čak nešto poput „aranžmana izbora duginih dizajnera“, što bi moglo biti savršeno za proslavu meseca ponosa.
Pokažite svoj kreativni rad: Pokažite svima koliko su neverovatni izabrani komadi vaših dizajnera tako što ćete ih predstaviti na različitim mestima. Na primer, vaša veb lokacija, vaše platforme društvenih medija i e-pošta su odlična mesta za početak. Ovo će biti vaša najbolja reklama za ovu ponudu!

Naravno, uvek će biti kupaca koji imaju na umu vrlo specifičan aranžman. Međutim, neki članovi cvetne industrije predviđaju da će izbor dizajnera biti budućnost cvetnog dizajna. Koje su vaše misli? Da li smatrate da dobijate više porudžbina dizajnera? Voleli bismo da dobijemo vaš doprinos!