Zima u Beogradu može biti posebno hladna, ali zima u Beogradu proizvodi neverovatno lokalno cveće koje mi apsolutno volimo.

Cveće koje je dostupno tokom naših zima u Srbiji ima posebnu eleganciju. Pogledom po našoj prodavnici u ovom trenutku, neki od naših omiljenih zimskih cveća uključuju:

Dvostruki tulipani
Frilli Tulips
Freesias
Zumbul
Daphne
Cimbidium Orchids
Hellebore
Erlicheer
Grašak
Cvetni rododendron
Grandiflora Magnolia

Cveće tulipana

Ako nas pratite na Instagramu ili Facebook-u, znaćete da volimo sezonsko cveće koje dolazi samo od najboljih viktorijanskih uzgajivača.

Dvostruki tulipani se izdvajaju i nisu uvek dostupni svuda. Oni su tako jednostavan cvet, ali pružaju toliko uživanja kada ih gledate kako menjaju oblik i cvetaju. Možete očekivati da će naše sveže lale A klase trajati 5-12 dana. Još jedna sorta lala od kojih nabavljamo je Frilli Tulip koji imaju naborane ivice na vrhu svog cveta. Frilli tulipani imaju tendenciju da menjaju boju i dupla je veličina što je uvek zabavno! Takođe nabavljamo standardne ledene sorte u nizu belih, ružičastih i crvenih tonova.

Cveće lala Cvetovi lala i ruža

Ako volite mirisno cveće, svideće vam se naše Dafne, slatki grašak, Stock, Zumbul, Freesias i Erlicheer. Sva ova zimska cveća imaju jedinstven cvetni miris cveta i dodaće prelep miris vašem domu ili poslu. Postoji nešto posebno u vezi sa mirisnim cvećem u domu.

Alternativno, ako više volite lišće, svideće vam se naš asortiman lokalno uzgojenog lišća koje uključuje magnoliju (vrste Little Gem i Grandiflora), rododendrone, kamelije i lišće bršljana.

Obavezno uđite u prodavnicu da biste videli i pomirisali sve prelepo zimsko cveće i lišće pre nego što proleće stigne!