Koje cveće je najjeftinije kupiti na veliko

Ruže crvene, bele, roze, narandžaste, žute i breskve

Ovo pitanje nam se prilično često postavlja, tako da neki uvid u ovu temu definitivno kasni. Jedno od naših najčešćih pitanja je koje cveće je najjeftinije kupiti na veliko? Imamo nekoliko odličnih opcija koje možete izabrati kada tražite jeftin cvet u većoj količini. Na ovom blogu ćemo ih razložiti i podeliti uvid u to kako ih koristiti, sa čime ih upariti i boje u kojima možete pronaći ove pametne cvetove.

Karanfili su najjeftiniji cvet za kupovinu na veliko

Prvi i najpristupačniji cvetovi koje možete kupiti na veliko su karanfili. Ovo su vaša omiljena mesta za prikupljanje sredstava, recitale ili bilo koju vrstu velikog događaja. Karanfili su divan izbor i dosta vremena se zanemaruje, ali su zaista svestran cvet sa toliko toga za ponuditi. Karanfili lepo stoje sami po sebi ili predstavljaju odličan fokalni cvet za mešane aranžmane. Najbolji deo je što su samo 0,75 dolara po stablu! Ova cena bi bila za razne karanfile na veliko i dolazila bi u različitim bojama uključujući roze, žute, narandžaste, bele, crvene, zelene, breskve i ljubičaste. Ove velike kutije za karanfile mogu takođe uključivati neke dvobojne. Mini karanfili su još jedan jeftin cvet koji košta samo 1,10 dolara po stabljici. Ovo bi bilo više sekundarno cveće, ali dolazi u sličnim bojama i divan je dodatak standardnim karanfilima ili bilo kojim drugim mešanim cvetnim buketima.

Alstroemeria

Drugi najjeftiniji cvet za kupovinu je Alstroemeria. Ovo su prelepi mini ljiljani sa 3-5 cvetova po stabljici! Pričajte o banu za svoj novac. Alstroemeria traje ogromnih 7-10 dana. Sa svakom stabljikom koja sadrži 3-5 cvetova, stabljike alstromerije su prilično velike i lepo ispunjavaju aranžman. Kada se kupuju na veliko, koštaju samo 1,10 dolara po stablu. Naša raznovrsna alstromerija će uključivati boje kao što su bela, roze, narandžasta, žuta, crvena i lavanda. Oni su savršeni za druženje bez muke sa svetlim, zabavnim bojama. Uparite ih sa ružama, karanfilima, hrizantemama, ili za elegantniji izgled, lepo se uparuju sa ljiljanima, ranunculusima ili dalijama.

Hrizanteme

Na trećem mestu su hrizanteme. Hrizanteme su popularan cvet za događaje sa temom jeseni, ali rade tokom cele godine jer dolaze u jarkim lepim bojama. Mame se takođe mogu pohvaliti nekoliko različitih sorti; tratinčice, dugmad i jastučići. Sve ove sorte imaju više cvetova po stabljici i zaista lepo ispunjavaju aranžmane. Uparite ih sa karanfilima, ružama, dalijama ili nečim visokim i vitkim kao što je zmaj ili stoka. Tu su i paukove mame, fudbalske mame i kremonske mame koje su veći cvet sa 1 cvetom po stabljici. Ovo su više fokalni cvetovi i mogu se upariti sa skoro bilo kojim sekundarnim cvetom kao što su asteri, prskane ruže ili mini karanfili. Hrizanteme se prodaju za samo 1,33 dolara po stabljici. Uglavnom sve sorte dolaze u ljubičastoj, lavandi, žutoj, zelenoj i beloj boji.

Ruže

Ruže su verovatno najviše iznenađujuće na ovoj listi, ali mogu biti jeftine i do 1,52 dolara po stabljici! Oni mogu biti jeftini kada se rasuti. Mirisne su, dolaze u raznim bojama i izgledaju samo skupo. Ruže možete upariti sa bilo čime što je jedan od razloga zašto ih toliko volimo i često se koriste na događajima. Raznovrsne ruže će biti u bilo kojoj boji od roze, žute, bele do crvene, narandžaste, pa čak i zelene. Ruže mogu imati različita značenja, ali pomešane će apsolutno zapanjiti.

Snapdragons

Na kraju, ali ne i najmanje važno, Snapdragons. Ovo je malo drugačiji izgled od ostatka cveća na ovoj listi, ali i zmajevi mogu biti prilično raznovrsni. Uparivanje sa hrizantemama, astrama, gerbera tratinčicama, delfinijumom ili larkspurom daće im izgled divljeg cveća koji je savršen za našu raznovrsnu kutiju koja će sadržati boje kao što su roze, bele, žute, crvene i ljubičaste. Snapdragons koštaju oko 156 dinara po stabljici što ih čini jednim od najjeftinijih cveća za kupovinu na veliko.