Tri greške koje vidimo kako parovi prave sa stolovima za prijem

Greške koje parovi prave sa stolom za prijem sa cvećem i svećama
Kada planirate svoje centralne delove za prijem, treba uzeti u obzir više od vašeg omiljenog cveća ili boja kada birate svoje cvetove. Danas razgovaramo o tri najveće greške koje vidimo da parovi prave kada su u pitanju njihovi prijemni stolovi i šta možete da uradite umesto toga da ih izbegnete.

1. Središnji delovi su previsoki da bi gosti mogli da se vide
Učinite svoje centralne delove na visini pogodnoj za razgovor. Ne želite da pokvarite iskustvo svojih gostiju prisiljavajući ih da razgovaraju jedni s drugima kroz gomilu cveća. Da biste se izborili sa ovim problemom, razmislite o korišćenju visokih i vitkih kontejnera u organskom stilu ili obložite sredinu stola kratkim vazama i držite cveće blizu vrha vaze. Takođe volimo kada parovi dižu svoje cveće u vazduh sa neverovatnom visećom instalacijom. Neki od naših omiljenih cveća koje koristimo za centralne delove su božuri, karanfili, ruže i tratinčice, da spomenemo samo neke.

2. Biranje previše mirisnog cveća

Još jedna greška koju parovi prave sa stolovima za prijem je korišćenje cveća i zelenila koji imaju jak miris koji može uticati na doživljaj večere gostiju. Iako su mirisi moćni, ponekad previše dobrih stvari može biti i previše. Cveće kao što su hortenzije, lale i ranunculus su odlične opcije. Predlažem da izbegavate ljiljane, lavandu i zumbul za stolove i da ih ostavite za ceremoniju i sat koktela.

3. Biranje zelenila koje nije najbolje oko hrane i pića

Iako volimo eukaliptus, i on je bio stalni favorit među parovima kao dodir zelenila ili rascvetanih venaca i venaca, neke sorte nisu naročito dobre oko hrane i pića. Eukaliptus sa semenom je glavni krivac što ostavlja male smeđe semenke po celom vašem stolu. Ne brinite, kora vrbe i eukaliptus od srebrnog dolara mogu vam dati isti izgled sa manje nereda.