Gradski vodiči za Dan zaljubljenih i lista najboljih

Da li ste svježi bez ideja i tražite onu koja će im oboriti čarape? Sastanci za Dan zaljubljenih (i pokloni za partnere) moraju biti nekoliko stvari: vredni (emocionalno, ne finansijski), promišljeni (ali ne previše) i pažljivi (ali ne previše ljubazni). Ne brinite; nije tako teško kao što zvuči biti inventivan i maštovit! Ne želite da se pojavite praznih ruku ili „prazne glave“ kada se prođe veliki 14. februar, pa je bolje da planirate! Dan zaljubljenih je bliže nego što mislite, pa čitajte dalje za ozbiljan ljubavni trening.

Želite da izrazite svoju ljubav i zahvalnost, pa zapamtite: nije važna cena poklona, datuma ili večere; to je predumišljanje – ono što ulažete u planiranje i izvođenje velike noći je ono što se računa. I iako zvuči kao „stari stand-bi“, istina je – to je zaista misao koja se ovde računa. Morate da radite nešto što oni vole, možda nešto što im je blisko srcu, hobijima ili ličnim strastima.

Nije teško doći do romantičnih ideja za Valentinovo, bilo da su za vašu porodicu, vašu ljubav ili vašeg najboljeg prijatelja; samo upotrebite svoju maštu… (ili samo nastavite da čitate). Bez obzira da li tražite ideje za poklone za Dan zaljubljenih, ideje za sastanke, romantične restorane, porodične izlete ili nešto drugo što će učiniti da vaša draga padne u nesvest, naći ćete to ovde. Od Honolulua do Hjustona, možete biti sigurni da postoji nešto romantično, zabavno i/ili zanimljivo da se uradi ovog 14. februara.

1. Dan zaljubljenih u Atlanti

Proslavite Dan zaljubljenih u Hot-lanti sa osobom koju volite. Postoji mnogo romantičnih stvari koje treba da uradite za praznik, bilo da planirate da večerate u restoranu, gledate film, prisustvujete koncertu ili drugom događaju, pronađete jeftinu aktivnost ili se trošite na putovanje. Nabavite maštovite ideje za poklone za sve različite cene, uključujući nisku cenu i viši nivo, i pročitajte o inventivnim idejama za datum za Dan zaljubljenih od kojih će se svi onesvestiti! Čitajte dalje za zabavne i snalažljive ideje za Dan zaljubljenih u Atlanti, Džordžija.

2. Dan zaljubljenih u Ostinu

Dan zaljubljenih u Ostinu nikada neće biti bolji! Postoji milion i jedna stvari koje treba uraditi i videti u Ostinu za savršen izlazak na Dan zaljubljenih. Od filmova i pozorišta uživo do istraživačkih izleta, naš vodič za Dan zaljubljenih u Ostinu ima sve! Izaberite nešto što možete da uradite kao što su posebni događaji, aktivnosti, ideje, sjajni sastanci, restorani za Dan zaljubljenih u Austinu, romantične večere, cveće i dostava za Dan zaljubljenih u Austinu, hotelski paketi za parove, spa specijaliteti i još mnogo toga! Od Taun Lakea do Vaterlo parka, čitajte dalje za mnoštvo ideja i romantičnih sastanaka za Dan zaljubljenih u Ostinu, Teksas.

3. Dan zaljubljenih u Čikagu

Lako je nazvati Dan zaljubljenih sa stilom kada ste u Čikagu. Bez obzira da li živite tamo ili idete na izlet vikendom, postoji mnogo aktivnosti koje će vas i vašeg ljubavnika zauzeti. Od posebnih događaja kao što su koncerti, zabave i klizanje, do romantičnih restorana i spa i hotelskih paketa za dvoje na Veličanstvenoj milji, naći ćete najkreativnije ideje za Valentinovo u Čikagu upravo ovde u ovom vodiču. Takođe ćete dobiti ideje za različite cene, bilo da su super-luksuzne ili jeftine. Za najbolje ideje za izlazak na Dan zaljubljenih u Čikagu, nastavite da čitate!

4. Dan zaljubljenih u Dalasu

D-grad je romantičan grad sa mnogo posla u običnom mesecu, ali u februaru postoje još kreativniji načini da se dodvorite svojoj dragi. Od vinskih tura i najboljih večera do misterije ubistva i najboljih romantičnih restorana, u Dalasu ima mnogo toga da se uradi (i vidi!) za krajnji datum za Dan zaljubljenih. Ne zaboravite ni na cveće – cveće za Dan zaljubljenih u Dalasu je neophodno kao i sam datum! Za više posebnih planova, nastavite da čitate i dobijte inventivne ideje za Dan zaljubljenih za oblast Dalasa!

5. Dan zaljubljenih u Denveru

Denver je jedan od najlepših gradova u zemlji; sa sjajnom pozadinom Stenovitih planina, snežnim (ali sunčanim) februarskim pejzažom i slatkom vodom koja ga okružuje, ako nemate ništa da uradite za Dan zaljubljenih ovde, onda ste došli na pravo mesto! Od skijanja i snouborda i romantičnih noćenja sa doručkom u podnožju do klizanja u parku ili obilazaka parka Estes, u Mile High Citi-u ima mnogo romantičnih ideja. Za više inventivnih ideja za romantiku sa svojom dragom, pročitajte o idejama za Dan zaljubljenih u Denveru ovde.

6. Dan zaljubljenih u Detroitu

Grad Motaun ima mnogo toga da ponudi za zaljubljene drage; od koncerata i predstava do sjajne kockarske zabave u MGM-u do luksuznih i opuštajućih spa i hotelskih paketa, u pravom ste gradu ako tražite sjajne stvari. Vaša draga će se onesvestiti od posebne ideje o cvetu i datumu za Dan zaljubljenih koju ste sastavili u Detroitu. Skinite im čarape sa dobro organizovanim izlaskom i poklon za Valentinovo u koji ste uložili svoje srce! Za više posebnih ideja za Dan zaljubljenih u Detroitu, nastavite da čitate.

7. Dan zaljubljenih u Honoluluu

Spremite se za hula u glavnom gradu Havaja sa onim koga najviše volite! Pustite svoj sastanak na Aloha na čuvenoj plaži Vaikiki i njenim hotelskim banjama, ili pozdravite noć kupanjem u okeanu, izletite u grad ili napravite piknik na plaži; bez obzira na to, Honolulu je jedno od najromantičnijih mesta za 14. februar. Sama plaža i sunce su sjajni scenari za vaš idealan sastanak dan, noć ili vikend; zato pripremite specijalnu večeru, idite u luksuzni hotelski spa centar i uzmite masažu za parove, idite na obilazak vulkana biciklom ili pronađite najbolji restoran za romantičnu večeru! Za više detalja o ovim sjajnim idejama za Dan zaljubljenih u Honoluluu, nastavite da čitate!

8. Dan zaljubljenih u Hjustonu

Nije teško sastaviti odličan plan za noćni izlazak ako ste ove godine u Hjustonu za Dan zaljubljenih. Od romantičnih restorana do značajnih poklona i čestitki, lako možete postati inventivni u najvećem gradu u Teksasu. Postoji ogromna količina odličnih restorana i mnoštvo aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom za vas i vašu ljubav. Bilo da se nalazite u centralnom poslovnom okrugu ili izvan kruga u stambenoj četvrti, pozorišnom okrugu Hjustona, na Bajou Plejsu ili tražite predstave u Verizon Vireless Amfiteatru, imate sreće. Nastavite da čitate za određene detalje i informacije o planiranju izleta na Dan zaljubljenih u centru Hjustona.

9. Dan zaljubljenih u Džeksonvilu (Florida)

Od poznatih hotela do poznatog restorana i renomiranih plaža u Zalivu, ako ste u Džeksonvilu za Dan zaljubljenih ove godine, onda ne morate ići daleko za super romantičan sastanak. Reka Sent Džons teče u blizini grada i predstavlja idealno mesto za večeru na trajektu, piknik na plaži ili druge događaje na bazi vode, poput vožnje mlazom ili čamcem. Zašto ne iznajmite opremu i otputujete za dvoje niz reku? Za više maštovitih ideja za poseban Dan zaljubljenih u Džeksonvilu ili vikend, nastavite da čitate ovaj vodič; dobićete neke fantastične ideje koje će mu oboriti čarape!

10. Dan zaljubljenih u Las Vegasu

Grad svetlosti nikada ne spava, a ne bi trebalo ni vi ako tamo slavite Dan zaljubljenih sa svojom posebnom slatkicom. Krenite u obilazak čuvenog Stripa helikopterom, rezervišite masažu za parove i tretmane lica u luksuznom Luksoru nakon što imate jedinstvenu večeru, organizujte pustinjski piknik sa vinom i sirom ili se vozite u njujorškom Njujorku! Bez obzira gde idete u Vegasu, malo pojačajte ljubavnu igru dodavanjem dve desetine omiljenih cveća svog ljubavnika i ne zaboravite slatku čestitku! Za još kul ideja za Dan zaljubljenih u Vegasu, nastavite da čitate ovaj vodič!

11. Dan zaljubljenih u Los Anđelesu

Svake godine provodite sate razbijajući mozak pokušavajući da smislite ideje kako da 14. februar učinite posebnim za svoju voljenu osobu… Ovde smo da vam pokažemo kako. Počnite sa romantičnim hotelskim paketom za dvoje – čak i ako živite u ili van LA. Zatim dodajte romantičnu večeru sa ružama i čokoladom u prstima. Završite sa picazom. Niste sigurni kako to učiniti? Pa, nastavite da čitate jer smo sastavili neke sjajne sveobuhvatne ideje o tome šta možete da uradite da vikend ostane za pamćenje. Pronađite još neverovatnih ideja za Dan zaljubljenih u Los Anđelesu ovde.

12. Dan zaljubljenih u Majamiju

Od South Beacha do Južnog Majamija, imate sreće ako ste ovde na Floridi za Dan zaljubljenih. Postoji bukvalno 100 aktivnosti koje možete izabrati; biciklizam na plaži tokom dana i vrući klub noću; namakanje u pesku i suncu u subotu i kupanje u banji u nedelju. Bez obzira gde se nalazite na ovoj vrućoj tački, očekuje vas sjajna poslastica 14. februara – samo ne zaboravite isporuku cveća za Dan zaljubljenih – to neće očekivati ako ste van kuće! Za sjajne ideje i kompletan itinerar za Dan zaljubljenih, nastavite da čitate o idejama za Dan zaljubljenih u Majamiju!

13. Dan zaljubljenih u Njujorku

Velika jabuka ima toliko toga da ponudi za neverovatnu proslavu Dana zaljubljenih. Od poznatih restorana do emisija na Brodveju, od kupovine na Petoj aveniji do obilaska trajektom, pogledajte sve poznate znamenitosti Njujorka na vaš poseban datum za Dan zaljubljenih. Postoji mnogo jedinstvenih ideja koje možete izabrati, tako da ćete morati da planirate unapred (naročito ako pripremate večeru u istaknutom restoranu). Za kompletan vodič za Dan zaljubljenih u Njujorku, nastavite da čitate.

14. Dan zaljubljenih u Feniksu

Feniks je vruće mesto za zabavu i razonodu, istoriju i kulturu i sportove na otvorenom i prirodu. Trebalo bi da bude relativno lako pronaći nešto posebno za rad ovog 14. februara, ali za svaki slučaj, sastavili smo kompletan plan za vas kako bismo osigurali da imate najunikatniji i najupečatljiviji datum za Dan zaljubljenih ikada! Od Papago parka do Južnog Feniksa, i od slikovitih obilazaka Hamerom i pustinjske botaničke bašte do vožnje balonom na vrući vazduh do planinarenja na planinu Camelback, Feniks da li ste potpuno pokriveni za inventivne i romantične sastanke. Za kompletnu listu ideja i datuma za Dan zaljubljenih u Feniksu, Az, nastavite da čitate!

15. Dan zaljubljenih u Portlandu

Grad ruža je savršeno mesto za romantični izlet ili sastanak na Dan zaljubljenih. Od jezera Osvego do Murraihilla, imaćete najidealnije okruženje za dnevni izlet, večernju ekstravaganciju ili izlet za vikend. Odnesite korpu za piknik u Japanske bašte, rezervišite večeru u jednom od mnogih poznatih luksuznih restorana, obiđite grad i njegove susedne reke, ili idite u ekološki obilazak i pogledajte znamenitosti uključujući klisuru reke Kolumbija i Mount Hood . Za sveobuhvatan vodič za romantični Dan zaljubljenih u Portlandu, pročitajte više.

16. Dan zaljubljenih u San Antoniju

Ako ste ove godine u Alamo Sitiju za Dan zaljubljenih, onda imate mnogo izbora za romantični sastanak sa svojom dragom. Od mnogih prirodnih područja i parkova do živahne atmosfere u centru grada, ovde ima mnogo toga da se uradi i vidi za formalnu proslavu Valentinova. Od restorana i klubova do filmova i koncerata, do staza Rivervalk i Mission, vaše mogućnosti su beskrajne. Za više informacija i ideje za kompletan paket za Dan zaljubljenih u San Antoniju, nastavite da čitate!

17. Dan zaljubljenih u San Dijegu

Od Del Mara do Dovntovn-a, od La Jolla-a do Torrei Pinesa, vaše šanse da postignete homerun u romantičnoj igri su visoke. Odnesite korpu za vino i sir na plažu Mišn ili postavite peškir sa šampanjcem i jagodama za veče na plaži Pacifik. Bez obzira gde se nalazite u gradu, postoji prilika da namamite svog dragog, da ga obasipate ljubavlju. Postoji mnoštvo poznatih romantičnih restorana, noćenja sa doručkom na plaži i banja sa paketima za parove koje možete izabrati. Dakle, samo napred i budite raspoloženi! Za kompletnu listu sanjivih datuma i ideja za vikend, pročitajte više o Danu zaljubljenih u San Dijegu.

18. Dan zaljubljenih u San Francisku

Od Kineske četvrti do Fisherman’s Vharf-a, Golden Gate Citi ima mnogo toga da ponudi u odeljenju za romansu ovog 14. februara. Bez obzira da li živite tamo, na odmoru ili ste na kratkom izletu vikendom sa svojom voljenom, ima mnogo toga da uradite da biste se udvarali! Vozite se balonom na vrući vazduh po veoma razumnoj ceni, uskočite u kolica i obiđite grad uz brda i niz brda, ili rezervišite svoje mesto u Kući slavnih za Dan zaljubljenih sa idejom za nokaut za Dan zaljubljenih. Da biste dobili detalje o tom fantastičnom pohodu, moraćete da nastavite da čitate o idejama za Dan zaljubljenih u San Francisku!

19. Dan zaljubljenih u San Hozeu

Od Blossom Valleia do Zapadnog San Hozea do Severnog San Hozea, moraćete da budete inventivni ovog Dana zaljubljenih. Od jeftinih ekskurzija do luksuznih hotelskih paketa, sigurno ćete pronaći idealnu ideju za sastanak kako biste svoju voljenu učinili stidljivim! Sa stotinama festivala, klubova, muzeja, parkova, restorana i hotela, lako možete da isplanirate jednodnevni ili dvodnevni odmor, bilo da živite tamo ili ste na kratkom odmoru. Za kreativnu ideju za sastanak koja će vam ih baciti u naručje, nastavite da čitate o Danu zaljubljenih u San Hozeu!

20. Dan zaljubljenih u Sijetlu

Od Space Needle do originalnog Starbucks-a do legendarnog doma Bila Gejtsa, atrakcije u Smaragdnom gradu nisu kratkovide! Sa toliko posla, nema šanse da vam nedostaje ovog 14. februara! Odvedite ih na vrh sveta na palubi za posmatranje Space Needle, a zatim im poklonite kreativni poklon i poljubac! Ili pokušajte da prošetate poznatim Pike Place Marketom pre nego što tamo večerate sa stilom. Postoji mnogo više opcija za romantičan dan, noć ili ceo vikend.