načina da ukrasite mesto za venčanje

Pom pomovi i strnadi su možda najvažnija stvar, ali cveće je i dalje najbolji način da ukrasite mesto za venčanje. Ne samo da stvaraju osećaj prilike, već i cveće pomaže u nošenju teme vašeg venčanja i može se koristiti za ukrašavanje svega, od klupa do svadbene torte. Ako tražite načine da ukrasite mesto za venčanje, inspirišite se ovim idejama naših stručnih cvećara.


#1 Cveće za crkvu

Dekorisanje ulaza u crkvu stvoriće magičnu atmosferu za sve koji prođu kroz vrata i ostaviti trajni prvi utisak o vašem velikom danu. Cvetni lukovi su veoma u modi i izgledaju jednostavno zapanjujuće kao pozadina za fotografije. Takođe biste mogli da obložite crkvu visokim, raskošnim cvetnim aranžmanima kako bi vaša šetnja niz prolaz bila još očaravajuća.

#2 Pev end cveće

Prelepi cvetovi mogu oduševiti vaše goste po dolasku i osigurati da ceremonija bude još nezaboravnija. Prelepi cvetni ukrasi na crkvenim klupama ili na poleđini stolica dodaće jednostavan, ali elegantan dodir, ostavljajući vaše prijatelje i porodicu u čudu dok zauzimaju svoja mesta za službu.

#3 Cvetni venčani luk

Ako se venčavate na otvorenom, zašto ne biste stali ispod zadivljujućeg cvetnog luka i izgovorili svoje zavete? Elegantno ukrašen luk čini odličnu fokusnu tačku i pružiće slikovit prizor za vaše venčane fotografije.

#4 Potpisivanje registra

Nežno cveće prebačeno preko stola za potpisivanje ostaviće zapanjujući utisak kada se mladenci potpišu u matičnu knjigu venčanih, čineći taj važan trenutak još savršenijim za sliku.

# 5 Sedite

Prelepo uređen raspored sedenja savršen je za doček vaših najmilijih po dolasku na recepciju. Uskladite ga sa vašom šemom boja i temom tako da pruža prekrasan mali degustator onoga što dolazi.

#6 Centralni delovi svadbenog stola

Dekoracije stola su često glavna tačka na večeri, a svaki gost se suočava sa zadivljujućim cvećem. Pažljivo razmotrite veličinu ukrasa kako biste bili sigurni da gosti mogu da vide i razgovaraju jedni sa drugima. Dodati dodaci će pomoći u inkorporiranju odabranih tema, dok će ogledala dodati tračak sjaja stolu. Ako ste sa manjim budžetom, sveže cveće raspoređeno sa lišćem u starim bocama ili teglama obrubljenim vrpcom može da stvori jednako veliki uticaj, a da ne naruši banku!

# 7 Neka prvo jedu tortu

Nakon večere, tradicionalno sečenje torte može biti još spektakularnije uz dodatak svežeg cveća. Ako je vaš budžet za venčanje skroman, čak i nekoliko cvetova na vrhu torte može biti dovoljno da se transformiše iz „tako-tako” u „oh-tako fantastično”. Hoćeš da izađeš na kraj? Zamolite svog venčanog cvećara da dizajnira kaskadu cveća koje teče sa jednog nivoa na drugi. Bez obzira na vašu viziju, vaš cvećar će moći da napravi nešto po meri i obliku vaše torte i da se poveže sa ostatkom vaše cvetne teme.

# 8 Osmeh, ti si na kameri

Postalo je sve popularnije da svatovi uveče uživaju u posebnoj foto kabini. Zabavan cvetni ram za fotografije je jedinstven i moderan način da uhvatite te uspomene i pružite fotografije za negovanje.

#9 Posebne karakteristike

Kada je u pitanju ukrašavanje mesta za venčanje prelepim svežim cvećem, nebo je granica! Iskoristite sve karakteristične karakteristike koje vaše mesto ima; veliki kamini ili otvoreni prostori mogu biti poboljšani prelepim cvetovima. Takođe možete dodati lični dodir ukrasima koji imaju značenje. Zašto ne zamolite svog cvećara da stvori inicijale vas i vašeg budućeg muža u cveću koje ćete imati na izložbi ili prelepom vencu od srca da okačite?

# 10 Zid za venčanje

Napravite utisak sa zadivljujućim cvetnim zidom – savršenom pozadinom za fotografije sa gostima na venčanju ili za ulepšavanje torte i stolova za poklone. Svetli i šareni živi zidovi su u trendu ove godine ili kanal Kim Kardašijan i odlučite se za potpuno belu verziju.