Ideje za proslavu Nove godine

Pošto se COVID-19 pokazao kao neželjeni gost novogodišnje zabave koji jednostavno neće otići, proslave koje ćemo videti 2022. će za većinu nas biti malo drugačije od uobičajenih. Ali drugačije ne mora da znači dosadno. Možda nas je sva zabava u zatvorenom prostoru uhvatila, ali mi smo zapravo pomalo uzbuđeni što menjamo klubove za zanatske i kuhinjske diskoteke. Nema drame sa liste gostiju, priprema za zabavu ili neprijatnih ponoćnih trenutaka? Ne zvuči loše…

Dakle, da bismo vašem novogodišnjem prazniku dali malo moći cveća, napravili smo nekoliko kreativnih ideja za proslavu Nove godine koje ćete videti 2022.

Budite lukavi na Zoom-u

Ne možete da rešite još jedan kviz? Nadoknaditi se u korona-četovanju? Pokušajte da postanete lukavi. Možete da proslavite Novu godinu ili da se okušate u modnom dizajnu „uradi sam“ uz nagrade za najbolju domaću odeću.

Naravno, naše omiljene zanatske aktivnosti uključuju prelepo cvetanje. Zašto ne okupite svoje prijatelje ili porodicu na virtuelnom aranžiranju cveća? Ne govorimo o striktnom, aranžiranju ovog-stem-ide-ovde, govorimo o bez pravila, kreativnom zanatu. Pošaljite cveće svojim (virtuelnim) gostima i pustite mašti na volju. Ako ste takmičarski deo, dodelite bodove i nagrade za kreativne vaze i dodatke. Mi smo pristrasni prema vazi sa bocom šampanjca, ne bi trebalo da propadnu!

Vidite 2022. u cvetnoj kruni

Ideje za proslavu Nove godine

Samo zato što ste kod kuće ne znači da ne možete dočekati Novu godinu sa stilom. Volimo cvetne krune i nije ih teško napraviti. Pročitajte naš praktični vodič, naručite cvetove i krećite se u izradu. Garantujemo da će vam nošenje podići raspoloženje, a onda, kada završite da budete kralj ili kraljica cveća, imaćete divan dekor.

Napravite svoje ukrase

Ideje za proslavu Nove godine

Govoreći o ukrašavanju, ako želite da osvežite svoj dom za Novu godinu, imamo pravu stvar: cveće od papira. Iako smo prilično sigurni da ništa nije bolje od pravog, volimo ove elegantne kreacije od papira, odlične su za ulepšavanje vašeg okruženja i možete se osećati samozadovoljno što ste ih sami napravili. Pročitajte naš vodič za njihovu izradu.

Ne plašite se da postanete sirni

Košice nisu samo za Božić, već su i za NOVI. Pretvorite proslavu u noć vina i sira tako što ćete naručiti nekoliko korpica (jedan za vas, jedan za njih), skočiti na Zoom i zajedno se pirovati. Imamo ogroman asortiman za svaki budžet i nepce – ne moraju čak ni da budu vino i sir, to mogu biti džin i čokolada, ili čaj i stolen, izbor je na vama.

I zapamtite, ako ne možete da budete sa svojim najbližima ove novogodišnje noći, još uvek možete da podelite radost i dobre želje uz pomoć naših cvećara. Oni ručno izrađuju i ručno dostavljaju bukete i poklone tokom novogodišnjeg perioda. Dočekajmo novu godinu sa svežim, lepim cvećem.