Cvetne krune za venčanja mature i devojke

Cvetne krune su velika vest i ako nikada niste imali prelepo mirisno cveće koje vam krasi glavu, ovo morate odmah da popravite… i ne, Snapchat filter za cvetnu krunu neće biti dovoljan.

Bilo da tražite boho vibracije za svoje venčanje, završni pečat vaše maturske haljine ili zabavan festivalski izgled, cvetna kruna je odgovor na sve vaše molitve. Može se prilagoditi vama i odražavati vašu ličnost. Može biti velika i puna koliko želite ili labava i skromna za suptilniji cvetni nagoveštaj. Odlučite se za lepe latice koje će transformisati vašu odeću i staviti vas ispred ostalih u modnim ulozima.

Cvetne krune ne moraju da koštaju bogatstvo i ne morate da budete jedan od naših (super talentovanih) lokalnih cvećara da biste je napravili. Dakle, osećate se kreativno? Hajde da napravimo cvetnu krunu!

Cvetne krune za venčanja mature i devojke

Odabir cveća

Razmislite o prilici za koju pravite svoju cvetnu krunu – da li želite da date izjavu sa punim oreolom ili da budete potcenjeniji sa delikatnim i jednostavnim? Da li je leto ili zima? Ovo će takođe uticati na dostupno cveće i možda na izgled koji tražite. Iako će toliko cveća izgledati neverovatno, toliko će ih takođe brzo uvenuti iz vode i vaša veličanstvena kruna će izgledati više mračno nego šik. Dakle, imajući ovo na umu, evo naših predloga:

Sprej karanfil
Prskajte ruže
Gerbera piccolini
Lisianthus
Gipsophila
Vakflover
Ranunculus

Ubacite i malo lišća. Volimo eukaliptus – odlično miriše i izgleda božanstveno na svim lepim laticama.

Cvetne krune za venčanja mature i devojke

Koliko će dugo trajati tvoja kruna?

Svi znamo da sveže cveće voli piće i da iz vaze neizbežno neće trajati tako dugo. Obavezno napravite svoju cvetnu krunu ujutro vašeg događaja kako biste bili sigurni da će ostati lepa kada je to važno. Stavite ga u frižider kada ga napravite i izvadite ga neposredno pre nego što ga nosite. U zavisnosti od toga koliko je dan vruć i koliko ćete plesati, vaša kruna treba da traje sve vreme.