Za Božić, sve može izgledati kao da ide i ide. Između sadašnjeg lova, ukrašavanja doma i posete omiljenim ljudima, ostaje malo vremena da se brinete o sebi. Ove godine, hajde da to promenimo.

Sa ovim božićnim zanatskim idejama, možete sebi (ili nekom drugom) priuštiti trenutak smirenosti ove praznične sezone. Ni vi ne morate da budete super kreativni da biste se uključili – svi su pogodni za početnike.


Božićni venac
Tražite aktivnost koja će se savršeno upariti sa šoljom kuvanog vina? Onda je naš božićni DII venac za vas. Dolazi kao obična podloga, sa svim šišarkama, sušenim pomorandžama i glavicama maka koji će vam trebati da napravite svoj jedinstveni venac. Ne možemo smisliti bolji način da provedemo mrazno zimsko popodne.

Svečano lišće

Prošlogodišnji favorit obožavatelja se ponovo vratio – pozdravite naš buket prazničnog lišća. Sa nežnim mirisom eukaliptusa i bora, kao i živopisnim stabljikama božikovine i mekanom pampasom travom, pršti prazničnim osećanjima. Najbolji deo? Postoji toliko mnogo različitih načina da ga stilizujete. Napravite zabavu tako što ćete stabljike podeliti na 3 ili više mini vaza (tegle sa džemom takođe rade odlično!). Ili, ako želite da stavite svoj sopstveni obrt na tradicionalni venac za vrata, možete vezati buket zajedno i okačiti ga naopačke. Ideje za božićne zanate su beskrajne. Naš praznični buket lišća je tako svestran, ali ove stilove možete ponovo kreirati sa bilo kojim božićnim cvećem koje vam se sviđa!

Božićni venac

Jedan od naših omiljenih božićnih ukrasa za ovu godinu, naš vijenac je savršen način da uživate u svježem, prazničnom lišću u cijelom domu. Zato što je taj miris božićnog drvca previše lep da bi bio zatvoren u jednoj prostoriji. Želite da ga prevučete preko kamina ili ga pričvrstite na ogradu? Ovaj božićni vijenac može sve. I dolazi sa sušenim glavicama semena maka, šišarkama breze i bora za poseban sezonski dodir.

Komplet za keramiku

Biljke – one mnogo čine za naše domove. Od oživljavanja tihih uglova do ispunjavanja sobe životom i bojom. I želimo da pomognemo da vaš bude još ličniji. Zato smo se udružili sa Sculpdom kako bismo vam doneli ovaj komplet za keramiku „uradi sam“.

Poslan sa svom glinom, akrilnom bojom i alatima koji će vam trebati da napravite i ukrasite sopstvenu saksiju za biljke, ovaj Sculpd komplet se može dodati bilo kojoj porudžbini naših kućnih biljaka srednje veličine. Dakle, ako ste neko ko voli da se zaglavi u božićnim zanatima, ovo je za vas.

Komplet za uređenje prazničnog stola

Zaista smo uzbuđeni zbog ovoga. Jer nikada ranije nismo radili ništa slično. Neophodan za svaku večeru ove sezone, naš komplet za uređenje stola će sigurno podići vaše dekoracije.

Ovaj odabrani komplet dolazi sa svime što vam je potrebno da svoj sto ukrasite svežim cvećem. Zamislite vaze od posi, sveće za večeru zajedno sa sopstvenim držačima i luksuznim trakama. A pošto se može kupiti sa našim cvećem ili bez njega, možete dodati završni dodir koji je lični za vas (kao što je zimsko lišće iz vaše bašte!). Opsednuti smo. I misli da ćeš i ti biti.

Drvo kreativnih zanata

Da li cenite svoje ‘meno vreme’ tokom praznične sezone? Onda je naše drvo kreativnih zanata za vas. Jedna od naših novih mini božićnih jelki za ovu godinu, dolazi sa mat staklom i kuglicama punjenim bojama, i baršunasto mekanim vrhom za drvo. Želite da ovo drvo učinite jedinstvenim za vas? Obične bele kuglice su samo za to. Hajde, zašto ne priuštite sebi zanatsko podne?