Vrhunski trendovi božićnih jelki kako predvidjaju naša deca

Ove godine smo zamolili 150 mališana da nacrtaju svoju savršenu jelku. Ostavili smo brif veoma otvorenim jer smo želeli da dozvolimo njihovoj mašti da divlja. Kako su crteži stigli, primetili smo neke ključne trendove koji se pojavljuju za 2021.

Trend 1: Buran Božić

2020: godina kada je naše drveće počelo da oživljava. Tradicionalne kuglice i šljokice više nisu ukras za male ljude. Zamenila su ih velika i mala stvorenja. 8% naših dizajnera je kreiralo drveće sa dinosaurusima (sa živim dinosaurusima i šiljastim kuglicama) i 22% je predstavilo pse!

Trend 2: Jestivi ukrasi

Pite sa mlevenim mesom, čokolada, bombone, pa čak i neobična ćuretina su predstavljene na ovogodišnjim drvećem. Jasno je da je naš tim dizajnera uzbuđen zbog svojih omiljenih božićnih jela. Takođe smo videli čips, hamburgere i ukrase za pice. Mislimo da su i oni odličan izbor. Na kraju krajeva, ako ne možete da se prepustite Božiću, kada možete?

Trend 3: Tehnična stabla

Ne radite naporno, radite pametno. Ovaj trend u nastajanju je prava promena igre. Jedan od naših tehničkih dizajnera napravio je drvo sa sopstvenim mehaničkim rukama. Osećate se previše udobno da biste sišli sa sofe? ne brini. Ovo drvo može samo da postavi sve ukrase.

Trend 4: Ekscentrične krošnje drveća

Prošli su dani klasičnog anđelskog topera. Čini se da su čak i zvezde stvar prošlosti. Umesto toga, naš panel dizajnera izabrao je nekonvencionalnije topere, poput fudbalskih trofeja, smajlića i životinjskih šapa. Sve ide – zato se i sami zabavite sa ovim trendom sledeće godine.

Trend 5: Dugino drveće

Kao što se i očekivalo, ove godine smo videli dramatičan porast duginih stabala. U stvari, 12% naših dizajna je bilo višebojno. Svi su oni posvećeni našim radnicima NHS-a za sav njihov neverovatan rad. Mislimo da je ovo fantastičan način da pokažemo podršku onima koji su ove godine najviše brinuli o nama.

Značaj kreativnosti za decu.

Evo šta je Marisa Thomas, naš šef brenda, rekla o projektu: „Ovde u Bloom & Vild-u, kreativnost je u svemu što radimo. I mislimo da je zaista važno da se deca podstiču da koriste svoju maštu od ranog detinjstva. To čini čuda za njihovo samopouzdanje. I čak im može pomoći da nauče kako da se koncentrišu. Ali pre svega, zabavno je! Oni mogu da se izraze bez brige da će biti u pravu.”

Kada su svi dizajni bili uvršteni, izabrali smo naša četiri najbolja i radili sa ilustratorom da ih oživimo!