Ideje za uredjenje doma za Božić

Oblačenje vašeg doma za Božić jedan je od vrhunaca praznične sezone. Bez obzira da li želite da impresionirate goste kuće ili da napravite ugodan ambijent za Božić, budite inspirisani ovim idejama za božićno ukrašavanje i pretvorite svoj dom u zimsku zemlju čuda.

Jednostavno ne možete nadmašiti tradicionalni aranžman kamina za Božić, a ovaj prekrasan dizajn belih ruža, bršljana i kukova (poznatih kao Božićna ruža) ispunjava sve okvire. Sezonske kriške pomorandže, jabuke, božikovine i bora stvaraju dugotrajan mirisni dizajn, savršen za otvaranje poklona ispred božićnog jutra!

Ideje za uredjenje doma za Božić

Božićna trpeza je bez sumnje jedna od žarišnih tačaka čitavog božićnog perioda. Tu se nazdravljaju, peku se krekeri i uživa se u božićnoj večeri. Uverite se da je vaša obučena do savršenstva sa zadivljujućim središnjim delom božićnog stola napravljenim od svežeg cveća i ne zaboravite pojedinačna podešavanja mesta za završni dodir.

Ideje za uredjenje doma za Božić

Cveće nije samo za kaminu ili božićni sto. Ovi zapanjujući nasloni za stolice kombinuju božikovinu, bobice i plavi čičak, zajedno sa raskošnim crvenim ružama i sigurno će oduševiti vaše goste na večeri na Božić. Savršen način da dodate dekoracije u trpezariju bez da ometate sam obrok!

Ideje za uredjenje doma za Božić

Savršeno mesto koje će svaki gost želeti da zadrži za uspomenu! Ova dekorativna postavka stvorena je vezivanjem jedne crvene ruže na štapiće cimeta i dodavanjem sezonskog bobičastog voća.

Ideje za uredjenje doma za Božić

Zaboravite na šljokice, cvetna strnadica je novi božićni dodatak koji morate imati. Ukrasna strnadica u obliku srca dizajnirana je korišćenjem svetlucavih ruža, bobica i lišća i okačena na delikatnu traku.

Ideje za uredjenje doma za Božić

Dekoracije sa razlikom – ovi pomanderi svežeg cveća i lišća su veoma raznovrsni – mogu biti dizajnirani da dopune skoro svaku šemu boja i okačeni praktično bilo gde. Dodajte dašak imele svojoj da biste napravili savršenu loptu za ljubljenje.

Odvojite se od tradicionalnog kružnog božićnog venca sa dizajnom u obliku zvezde. Crvene Naomi ruže i upečatljiva orhideja Choco Vanda povezane su nizovima ceropegije i senecio herrianus kako bi se stvorio ovaj neverovatan dizajn. Nabavite još ideja za božićni venac ovde.

Svečani vijenac je pravi element u oružarnici božićnih dekoratera. Ovaj zadivljujući primer je kreiran korišćenjem sezonskog lišća uključujući smrču i božikovinu i cvetao je dramatičnim crvenim ružama, bobicama hiperikuma i prelepim pozlaćenim glavicama semena. Grančice lavande i štapići cimeta ispunjavaju prostoriju mirisom Božića.

Čak ni hodnik ne izbegne preobrazbu za Božić. Ovaj zapanjujući aranžman sveća će zaista oduševiti vaše svečane posetioce. Volimo i koordinacione zidne svetiljke!