Očarajte svoje klijente ovim trendovima jesenjih cvetnih venčanja

Svež oštar vazduh, raznobojno lišće nagomilano, arome slatke pite od bundeve i jabuke, iščekivanje prazničnih porodičnih okupljanja, samo su neke stvari koje vam padaju na pamet kada pomislite na jesen. Dokazano je da jesen ima očaravajući efekat na naše emocionalno stanje, možda je to razlog zašto se sve više parova odlučuje za venčanje u ovo izvanredno doba godine.

Trendovi jesenjih cvetnih venčanja za 2016. ne zaostaju za magičnim početkom ove sezone. Razmislite izvan okvira kako biste prikazali ove zanosne trendove jesenjih venčanja.

Egzotično cveće za koje treba da padnete

Neka cvetanje cveta ima prednost, ostavite sukulente iza sebe, oni brzo blede, pa se fokusirajte na cvetove jedinstvene teksture. Protea i Dahlias su veliki hit ove sezone i sigurno će ostati.

Lišće po izboru je eukaliptus, koji se koristi sa mnogo različitih sorti.

Savet: Zapamtite svoje grančice, bobice i grane, dodajte malo ćudljivosti sa lozom maline.

Divlje oko jeseni, ovi sakupljeni sveže ubrani buketi su sve veličine i teksture, razmišljajte široki i labavi.

Uključite bordo, narandže i rumenilo (ružičasto), bacite točak boja i pređite na dizajn. Zapamtite da je sve u obliku, teksturi i pokretu.

Tijare su prošlost, trenutni trend je sada sladak, mekan i ultra ženstven sa cvetićima za kosu. Zadržavajući isti izgled divljeg cveća, ovi veličanstveni i meki aranžmani bi trebalo da budu veoma preporučeni svim vašim nevestama, deverušama i devojkama sa cvećem.

Savet: Cvetne krune i cvetne klipove je jednostavno napraviti, izmislite i slikajte za portfolio cveća za venčanje.

Dani velikih visokih centralnih delova su prošli, misli nisko. Koristite kreativne posude da prikažete svoje cvetne aranžmane. Super vrući trend za jesen, verovali ili ne, su labavo raspoređeni centralni delovi ananasa ili belih bundeva.

Ukrasite stolove vencima preko dugačkog stola ili po sredini okruglog stola. Ovi centralni delovi su hit i laki za izvođenje. Možete dodati prelepe bele sveće i grančice za završen izgled.

Dodavanje jesenjih dodira

Pravljenje centralnog dela je samo početak, kako bi bilo da dodate dodir strahopoštovanja tako što ćete probuditi sva čula i uključiti ono što ovu jesensku sezonu čini posebnom. Štapići cimeta su veliki hit i vredni razgovora među gostima. Zelene jabuke i jesenje lišće najbolje izgledaju na svim belim i kremastim stolovima.

Ako ne preporučujete cvetne zidne aranžmane, onda morate početi što pre! Zamislite svadbene foto kabine, parovi troše malo bogatstvo na njih. Zid foto kabine za cveće može se koristiti za mnoge pozadine, oni su otmeni, dodaju karakter, luksuz i definitivno zaustavljaju predstavu!

Tematska venčanja su u modi ove jeseni, iako ne samo za jesenju sezonu. Tematska venčanja su preuzela primat i posebno su popularna među bogatim i slavnim. Neka vaša kreativnost procveta i preporučite ove fantastične teme za venčanje.