Jesen je tako prelepo doba godine u Melburnu, jer smo tretirani neverovatno lepim toplim tonovima gde god da pogledamo.

Kada se ulice sa drvećem pretvore u živahne žute, narandžaste, rđe i crvene nijanse, svi znamo da dolazi vreme da se opustimo u hladnijim mesecima.

Kako su počeli april i maj, cvećari u Melburnu počinju da nabavljaju neverovatno sezonsko cveće i lišće. Ovo uključuje jesenje lišće (na slici) u nizu jedinstvenih boja. Mi nabavljamo lokalno i komercijalno uzgajano jesenje lišće u zelenim, žutim, narandžastim, crvenim i smeđim nijansama, koje savršeno dopunjuju cvetni dizajn u ovo doba godine.

Tu su i cvetne kamelije i citrusi koji su uvek neverovatni u jesen, i naravno mnogo lepog lišća koje možete izabrati. Definitivno je teksturalna sezona, sa toplim nijansama koje se konačno opraštaju od toplijih godišnjih doba.

Neki od naših omiljenih jesenjih cveća uključuju dafne, šljunak, hellebore, suncokrete, lale, dalije, erličere, belce od papira, zumbul, frezije, zmajeve, gomoljaste ruže, lavandu, buvardiju, karanfil, lizijant, delfinijume, hrizanteme (proizanteme). , hortenzije, ružine bobice, magnolije, orhideje cimbidijum, kumkvat, hurmašice, cvetajuće lišće kamelije, cvetajuće lišće citrusa, ukrasni kelj, i naravno postoji još mnogo neverovatnih jesenjih cvetova ako lovite okolo.

Ako želite da organizujete događaj ili venčanje u aprilu, maju i junu, razmaženi ste izborom sa mnogo lepih sezonskih sorti cveća i lišća na raspolaganju.

Bol kombinacije cveća i lišća mogu zaista da naprave iznenađujući uticaj na događaj u ovo doba godine, posebno ako su pravilno osvetljene, pa vam preporučujem da budete avanturistički raspoloženi sa onim što vam godišnje doba nudi!

Pogledajte naš sezonski vodič na našoj stranici sa venčanim cvećem ako želite inspiraciju ili se uvek osećate dobrodošli da nas pozovete da bismo bili vođeni kroz neke opcije koje možda nećete moći da pronađete nigde drugde. Ili samo uživajte u nekim od fotografija koje smo prikupili za ovaj post!