Ah, septembar je skoro stigao. Za neke cvećare, septembar je dobrodošao u većoj sezoni od dugih letnjih dana. Košulje dugih rukava i prelepi rustikalni cvetovi, zar ne? Držite se, jer su neki od ovogodišnjih jesenjih trendova cveća na društvenim mrežama prilično iznenađujući.

Od jedinstvenih kombinacija cveća do izuzetnih novih cvetova, jesen je godišnje doba koje obuhvata sve što je čudesno.

Sastoje se od sušene ili svile, ovo su jesenji must have za kupce. Vrhunske prodavnice kućnog dekora nude ih po vrhunskim cenama i unovče. Šta kažete na to da napravite prelepe cvetne venčiće za prodaju u vašoj prodavnici i veb-sajtu za e-trgovinu?

Traka + omoti = Prodaja

Ako ne stilizujete svoje umotane bukete, propuštate neke društvene mreže. Upotpunite izgled prelepom svilenom trakom.

Pamučni cvetni aranžmani

Znam šta mislite: neverovatno. Samo zapamtite ovo – pamuk sa stabljikama dostupan je kod veletrgovaca po odličnoj ceni. Pamuk je super vruć za jesen i jednostavno odličan za praznike. Uključite malo pamuka u sve aranžmane. Ovaj trend pamuka neće nestati uskoro.

O, ranunculus, kako te volim! Kao i svi ostali, ovo je veoma tražen cvet i među prvih pet favorizovanih na društvenim medijima. Obucite svoj ranunculus!

Sa imenom kao što je čokoladni kosmos, znali smo da će biti primamljivi. Ovo nije nova cvetna stabljika za cvećare, ali se tako često koristi i izbor divljeg cveća broj 1 za pratioce društvenih medija. Čokoladni kosmosi cvetaju sredinom do kasnog leta, tako da su savršen dodatak vašim stilskim aranžmanima u bašti.

Pogledajte ovaj krupni plan čokoladnog kosmo cveta. Nisu li jednostavno savršeno savršeni u svakom pogledu?