Ova izdašna sezona se približava uzbudljivim inspirativnim cvetovima koji obuhvataju početak ovog čudesnog doba godine. Cvetni trendovi su definisani nečim što je novo, drugačije i kopirano zbog svoje ogromne popularnosti i potražnje. Ovi prognozirani cvetni trendovi imaju ogroman uticaj na lojalne pratioce na društvenim medijima.

U nastavku pogledajte 5 najboljih jesenjih prognoziranih trendova i vidite da li je ovo nešto što trenutno implementirate ili ste inspirisani da isprobate nešto novo.

5. Cvetne korpe

Može se sa sigurnošću reći da cvetni dizajneri svakodnevno koriste korpe sa cvećem, kako je divno što su sada u trendu za predstojeću jesenju sezonu.

Najveća komponenta ovde je korišćenje kvalitetnih korpi sa organskim cvetnim dizajnom koji je malo strukturiraniji.

4. Cveće u kutiji

O Bože! Cveće u kutiji je sada tako popularno u Evropi. Ne treba mešati sa cvećem koje viri iz kutije. Ovi cvetni aranžmani kutije su napravljeni da budu potpuno unutar kutije, otkrivajući njenu lepotu kada je poklopac kutije otvoren.

Kupci ih vole kao poklone i ponekad dodaju druga iznenađenja kao što su slatkiši ili nakit da upotpune ovaj jedinstveni prelep poklon. Veoma je jednostavno napraviti ove aranžmane od celofana, oaze i kutije po vašem izboru sa odgovarajućim poklopcem.

3.Flover Ribbons

Svadbeni buketi sa dodatkom više niti visokokvalitetnih traka su među najtoplijim trendovima za jesen. Iako je ovog leta već veoma vruće, razlika je sada što je duža traka, to je romantičniji izgled. Uparite ga sa postepenim dužinama trake iste boje ili različitih nijansi u istoj porodici boja za jesen.

2. Očuvani cvetni venci

Postoji novi kreativni obrt na cvetnim vencima ove sezone koji je više organski, rustikalan sa malo ćudljivosti. Ove cvjetne vijence sada prodaju veliki lanci prodavnica kućnog dekora zbog velike potražnje.

1. Cveće i perje

Cveće i perje zapravo nisu novi trend. Cvećari su vekovima ugrađivali perje u svoje cvetne aranžmane. Razlika ove jeseni je kvalitet i jedinstvenost perja. Odlučite se za perje sa zanimljivim geometrijskim dizajnom i dužinom.

Ne ograničavajte perje samo na svadbene bukete koji izgledaju sjajno u bilo kom aranžmanu korpe, vazi ili središnjem delu.