Venci su klasičan komad dekoracije ulaznih vrata koji se daleko proširio nakon praznične sezone. Danas dolaze u svim različitim oblicima! Danas istražujemo neke od različitih vrsta venaca. Ako znate koju vrstu venaca možete ponuditi, to će vam dati bolju predstavu o tome koje vrste možda želite da prodate. Saznajte sve o njima u nastavku!

Venci od suvog cveća su popularan izbor i odlična ponuda koju imate u svom arsenalu. To je zato što su održivi izbor koji kupcima omogućava da koriste ovaj venac dugo vremena. Oni takođe pružaju popularan boho izgled koji se uklapa u stil mnogih, što ih čini savršenim „zimzelenim“ vencem za kupce koji mogu da izlože u svom domu bez obzira na godišnje doba.

Neki od najboljih cveća za sušene venčiće su bebin dah, hortenzije, eukaliptus, lavanda, dalije, mak i slamčica. Zaista, kada je u pitanju korišćenje sušenog cveća, pokušajte da mešate i kombinujete kako biste pronašli različite kombinacije koje su estetski ugodne.

Još jedna divna vrsta venaca za ponuditi kupcima su oni napravljeni od sukulenata. Ovi venci su još jedna održiva opcija. Oni takođe traju dugo i lako se održavaju. Treba ih zamagliti samo jednom nedeljno, što ih čini privlačnim za ljude koji žele nešto dugotrajno na šta ne moraju da obraćaju mnogo pažnje. Ovi venci imaju zemljani izgled koji je odličan tokom cele godine.

Svileni venci su napravljeni tako da izgledaju kao da su napravljeni od pravog cveća, ali su zapravo napravljeni od cvetova veštačke svile. Ovi vijenci su vječni i mogu biti osnovni ukrasni komad. Svileni venci su pogodni za sva godišnja doba, što ih čini odličnim artiklom za prodaju vašim kupcima.

Pošto je predviđeno da traju mnogo duže od venaca sa prirodnim cvećem, kvalitetni svileni venci se obično mogu prodati po višoj ceni. Ovi venci takođe ostavljaju mnogo prostora za kreativnost. I drugi materijali osim svilenog cveća mogu biti uključeni u ove dekorativne komade. Ovo može biti nešto svečano, poput šišarke ili drugih ukrasa, kao što je traka. Svileni venci su definitivno svestran ukrasni komad koji će uvek biti privlačan kupcima, tako da je to nešto što treba imati na umu.

Venci od polumeseca su nedavni trend koji vredi razmotriti u svojoj radnji. Mogu se napraviti od osnovnog materijala od pruća, žice i mahovine, ili čak pene. Takođe se mogu kreirati u toliko različitih stilova, što ih čini raznovrsnim. Venci sa polumesecom definitivno prate boho trend, a na ovo možete da se igrate dodavanjem elemenata poput kristala ili školjki, omogućavajući im da vešto vise sa venca.

Venci od polumeseca mogu se dodatno prilagoditi različitim praznicima ili godišnjim dobima. Posebno su savršeni za jesen, igrajući na ceo „mesečev” trend koji se lepo uklapa u jesensku sezonu. Ova raznovrsnost venaca pruža još jednu odličnu priliku za kreativnost i da svojim kupcima ponudite nešto sveže i novo.

Ovi klasični praznični venci su neophodni za svaku cvećaru. Zimzeleni venci mogu biti jednostavni ili složeni koliko želite. Imajte na umu da kupci imaju različite ukuse, pa ćete možda želeti da imate različite stilove i oblike za praznike. Ukrašavanje venaca elementima kao što su šišarke, praznični vijenac, žičana traka i drugi praznični komadi je odličan način da ih učinite privlačnim kupcima.

Kleka, beli bor i duglazija su odličan izbor za pravljenje zimzelenih venaca. To je zato što ove sorte zimzelenih biljaka drže svoje igle dugo vremena bez pucanja.

Grobarski venci su važna ponuda kako bi pomogli kupcima da obeleže gubitak voljene osobe. To su predmeti po narudžbini koji su obično većeg obima. Sa sopstvenim štandom, trakom i obiljem svežeg cveća, oni se obično naručuju za pogrebne usluge. Grobljanski venci se takođe mogu naručiti u različitim oblicima – kao što je srce. Venci ove sorte obično sede na postolju.

Mnogi ljudi vole da kupuju grobljanske vence oko praznika kako bi ih ostavili na grobovima svojih preminulih najmilijih. Imati zimzelene vence na malim štandovima za ovo doba godine je pametna ponuda iz ovog razloga.

Minimalistički stil poslednjih godina postaje sve popularniji. Uz to, logično je da bi vijenci pratili ovaj trend. Ovi venci su obično obruč koji ima ukras samo sa jedne strane, a ne skroz unaokolo.

Eukaliptus je odličan dodir minimalističkih venaca. Lažne bobice ili voće uparene sa ovim zelenilom takođe su odličan način da učinite nešto drugačije. Zanimljiv element ovih ukrasnih komada je to što ukrasi mogu biti kaskadni ili preliveni sa obruča, što im daje zanimljiviji izgled u celini.

Vijenci su odlična stavka za uključivanje u svoj posao cveća! Da li ste uspeli u prodaji venaca? Obavestite nas koje su vrste bile vaši najprodavaniji ili bilo koja pitanja na koja možemo da odgovorimo o ovim ukrasnim komadima u nastavku!