Generacijama, žene, od majki i kćeri do baka i više, volele su da primaju prelep buket cveća. Pretpostavljamo da nema prave nauke o tome zašto žene postaju veoma radosne i živahne nakon što dobiju buket, ali ovi odgovori podstiču muškarce iz celog sveta da kupuju cveće za svoje voljene.

Odgovor žena postavlja više pitanja nego što odgovara; da li je umetnost ljiljana ono što joj mami osmeh na licu ili su duboke, raskošne crvene ruže koje podstiču njene obraze da se ispune toplim, zapaljenim sjajem?

Ova pitanja ostaju bez odgovora nakon što su Egipćani uveli aranžiranje cveća 2.500 godina pre nove ere. Sastavljanje cveća je konačno procvetalo u Evropi 1000. godine nove ere kada su crkve i manastiri koristili cveće za ukrase i poklone. Danas naučnici veruju da postoji preko 270.000 vrsta cveća što rezultira nekim prilično zadivljujućim buketima. Čini se da je prikladno zahvaliti Egipćanima za njihove hijeroglife, piramide i njihovu cvetnu inovaciju!

Sa toliko vrsta cveća, kako odlučiti koje cveće je prikladno za vašu priliku i vašeg srećnog primaoca? Srećom, Appleiard London i Laura Ashlei su se udružili da vam pomognu oko ovog pitanja; baš na vreme za Dan zaljubljenih! Dakle, sa osećajem ljubavi u vazduhu, pritisak počinje da raste dok se odlučite za pravi poklon za Valentinovo za vaš poseban.

Nisu svi srećni u braku sa decom i hipotekom, mnogi samci se spremaju za svoj prvi sastanak koji izaziva nervozu, dok mnogi žele da jednostavno impresioniraju svoju trenutnu devojku. Stoga smo vam u nastavku dali ključne savete koji su vam potrebni da napravite pravi izbor kada je u pitanju vaš buket, pokrivajući pravo cveće za prvi sastanak, vašu godišnjicu i za sam Dan zaljubljenih!

Cveće na prvom sastanku

U iščekivanju prvog sastanka, morate nervozno razmišljati o tome kako da stilizujete kosu, o temama razgovora i potencijalnom poklonu. Kao luksuzni cvećar, nemamo mnogo saveta za odnose, ali kao što smo ranije govorili, žene širom sveta veoma cene elegantan buket. Stoga, kao poklon za prvi sastanak, buket ide veoma dobro, ali je važno da pronađete pravi balans.

Niz crvenih ruža previše je orijentisan na ljubav i ne želite da uplašite svoj spoj! Pronalaženjem ravnoteže, pokušajte da pronađete buket kao što je Glaze; čisti beli mirisni ljiljani zauzimaju centralno mesto sa živopisnim ružama koje dopunjuju aranžman. Iako je po razumnoj ceni, buket sa raskošnom mešavinom cvetnih stabljika poslaće stilski značajnu poruku bez sugerisanja da ste očajni za ljubavlju.

Cveće za Dan zaljubljenih

Živopisne crvene ruže su u velikoj meri simbol ljubavi i predstavljaju najsrdačniji poklon za Dan zaljubljenih. Međutim, tokom godina, muškarci su na standardnu ružu gledali kao na lak, siguran, iako pun ljubavi, poklon. Stoga, za čoveka koji želi da dobije prednost u svojoj konkurenciji, treba da razmišlja van okvira. Ruže, simbol naklonosti, i dalje su ključni fokus našeg saveta, ali postoji i preokret; ovog Dana zaljubljenih, razmislite o 12 premium crvenih ruža dugih stabljika?

Kroz osnovu od 80 cm, vaša delikatno lepa glava latice leži iznad kontrastne teksture, živahne stabljike. Ovi jedinstveni cvetovi nude izražajniji i ljubazniji gest i vaš srećni primalac neće zaboraviti ovaj izrazito popustljiv poklon za Dan zaljubljenih.

Cveće za vašu godišnjicu

Ako kupujete cveće za svoju godišnjicu, više je nego verovatno da ste već uradili gest sa 12 crvenih ruža. S obzirom na ovo, verovatno želite da prenesete sličnu poruku ljubavi, odanosti i divljenja svom partneru malo drugačijim, luksuznim buketom cveća.

Za ovo držimo ključ. Mešavina slatkih lavinskih ruža u kombinaciji sa ružičastim orijentalnim ljiljanima i sveže zelenim lišćem čini buket dubokog smisla. Ružičaste ruže govore sreću, divljenje i zahvalnost i vaš partner će to prepoznati. Razmislite o ružičastim ružama i ljiljanima!