načina da provedete najbolju novogodišnju noć kod kuće

Kao i kod većine drugih događaja u 2020., proslave Nove godine će biti mnogo manje od uobičajenih. Ali to ne znači da moraju biti manje zabavni. Bilo da dočekujete Novu godinu sa svojim balončićem ili sami, evo naših saveta kako da to iskoristite na najbolji način.


1) Postavite scenu

Novogodišnja noć je sve o glamuru. Ali za manju proslavu, mislimo da bi bilo najbolje da se fokusirate na jednu oblast. U ovom vodiču ćemo vas naučiti kako da napravite sopstvene dekoracije za zabavu koristeći bilo koji buket. A pošto vatromet nije dostupan, oni su odličan način da vratite malo sjaja svom domu.

Da bi dobre vibracije potrajale do 2021., zašto se ne počastite jednom od naših biljaka? Dokazano je da podižu vaše raspoloženje. A šarene saksije sa kojima dolaze su dodatni bonus.

 

2) Sastavite neverovatan tanjir

Jer to nije zabava bez hrane. A sada, imate priliku da kupite svoje omiljene grickalice bez potrebe da udovoljite svima! Napunite svoj sto svom omiljenom udobnom hranom, dovoljno da izdrži celu noć. Ili ako ste spremni za izazov, napravite nešto od nule. Sada je vreme da isprobate taj novi recept koji ste gledali, ali nikada niste bili dovoljno hrabri da pokušate. Hajde, znaš da želiš.

3) Obucite se (ili dole)

Nemojte da se osećate kao da ne možete da se obučete ove novogodišnje noći samo zato što ostajete unutra. Ohrabrite se tako što ćete obući svoju omiljenu odeću. Čak i ako to niko drugi neće videti. Uvek možete kasnije da podelite fotografiju svog izgleda.

Ili, ako se radujete što ćete ostati, jer to znači da ne morate da se oblačite, umesto toga odbacite svoju najbolju pidžamu. Možete se počastiti i nekim novim. To je savršena odeća za noć provedenu sklupčana na sofi. I imamo samo dodatak koji ide uz to. Naučite kako da napravite sopstvenu cvetnu krunu sa našom cvećarkom, Harijet.

4) Soundtrack vaše večeri

Dok se pozdravljamo sa (ponekad) ogromnom godinom, izaberite pesme koje vas podsećaju na srećna sećanja. Možda pesma koju ste mnogo slušali na poslednjem odmoru? Ili melodije uz koje biste plesali kao dete? Zamolili smo DJ-a iz Londona, Dom Booth-a da nam da svoj najbolji savet o tome kako da sastavimo odličnu plejlistu: „Pomešajte. Morate se pobrinuti da vaše domaćinstvo bude angažovano i zainteresovano tako što ćete svoju listu pesama mešati sa mnogo različitih stilova i žanrova.

5) Planirajte svoje aktivnosti

Novogodišnja noć je duga noć. Dakle, moraćete da zabavljate sebe (i svoje domaćinstvo). Srećom, postoji beskonačna količina stvari koje možete da uradite. Održavajte tečnost pića praveći sopstvene koktele. Još tokom leta, udružili smo se sa Craft Gin Clubom kako bismo kreirali ove ukusne recepte za koktele.

Ako želite da uradite nešto malo mirnije, zašto ne biste iskopali staru društvenu igru ili ugostili filmski maraton? A za one koji žele da urade nešto drugačije, imamo mnogo lukavih tutorijala koje možete isprobati. Kao naše ceđeno cveće. Ko je pomogao da vaša 2020. bude bolja? Iznenadite ih posebnim ručno napravljenim poklonom zahvalnice.

Osećate se inspirisanim? Kupujte naše cveće i biljke sada kako biste mogli da sredite svoje novogodišnje dekoracije!