Trendovi venčanja

Koji su današnji trendovi venčanja? Svadbeni tuševi su tradicionalno bili oko zabave žena, poklona, hrane, pića i igara. Postoji spisak zvanica žena koje su dobile pozivnice da prisustvuju danu venčanja. Danas je evoluirao u mnogo različitih aspekata. Nije samo tuširanje neveste sa poklonima; radi se o tome da bude uzbudljiv i raznolik.

Budimo realni; tradicionalni svet venčanja se razvija na toliko uzbudljivih načina. Kritični deo planiranja svadbenog tuša se nije promenio. Svaki svadbeni tuš počinje temom. Odabir pravih ukrasa postavlja atmosferu. Oslobodite svoju kreativnu stranu i razmišljajte na veliko! Pripremite se da planirate svadbeni tuš koji odgovara ličnosti mlade i mladoženja. Imamo beskrajne ideje koje možemo da podelimo sa vama!

Tradicionalni svadbeni tuš

Okupite se sa dobrim prijateljima i porodicom da proslavite svoj novi početak. Jedite hranu, pijte koktele i malo se smejte. Pronađite svoju kreativnu stranu i igrajte igre sa svojim gostima i podelite nagrade. Zabavite se i igrajte „Centerpiece Game“ – ovo će odrediti ko će kući doneti ovaj fantastični središnji deo napravljen od ružičastih ruža, belih prskanih ruža, belih lisiantusa, belih karanfila, čipke kraljice Ane i zelenila.

Bračni tuš za parovePravilo zabrane dečaka je okončano za današnje venčanje! To je produžena zabava sa svima pozvanima da uživaju u zabavi. Razmislite o temama – sportovi, zabava na plaži ili bazenu, igre mladenaca ili marokanski večer u dvorištu!

Šta je sa bro-dal tušem? Da, to je u redu! -I mladoženja imaju tuševe! Uživajte u zabavi i proslavite uz centralne komade napravljene za mladoženju. Ovaj bujni ručno rađeni vijenac prikladan je za svakog mladoženju! Zeleni vijenac je super jednostavan za napraviti. Naručite razno pakovanje eukaliptusa napunjeno da biste stvorili ovu bujnu baštu dodajući puno teksture i nijansi zelenila.

Destinacioni tuševi su sada veoma popularni! To je događaj da se dame pozvane na venčanje okupe i proslave nevestu. To može biti jednostavno kao odlazak u pivaru ili degustaciju vina do nabora tuša u banji! Napravite od buduće mlade jedinstvenu cvetnu krunu. Uberite sami cveće i učinite NEVEDE lepe i VELIKE! Ne zaboravite da naručite cvetnu žicu i traku.

Niski ključ za svadbeni tuš

Sati otvaranja poklona su završeni! Umotajte svadbene poklone u providnu plastiku, svi gosti mogu da vide šta ste dobili i ne moraju da sede dok je svaki poklon otvoren. Uživajte u ležernoj atmosferi zabave sa farbanjem, bacanju sekire ili samo sedenju u pozadini uz čašu vina pravite nakit. Koji god neobični događaj da izaberete za tuširanje, uradi sam, ove jednostavne centralne delove za stolove. Izaberite teglu svoje omiljene boje i napunite je gerbera tratinčicama, ružama za prskanje. Koristite bebin dah ili zvona Irske kao punilo. Svi će ih voleti!