Praznična scena venčanja

Planirate li praznično venčanje? Imamo neke prednosti i nedostatke koje možemo da podelimo sa vama ako planirate venčanje tokom praznika. Jedna velika prednost venčanja tokom prazničnih meseci je to što su mesta unapred uređena! Tokom novembra i decembra, porodica i prijatelji se udružuju kako bi proslavili duh praznika.

Evo nekoliko bitnih stvari o kojima treba razmišljati kada planirate venčanje. Naručivanje cveća preko interneta će imati datume zatamnjenja za praznični raspored isporuke. Pregovaranje sa vašim prodavcima može biti teško zbog doba godine. Samo budite fleksibilni i ne opterećujte se! Možete to učiniti. Najbolje čuvana tajna je planiranje venčanja tokom dugih prazničnih vikenda kao što su vikend za Dan sećanja, vikend za Dan rada i Dan Kolumba. Vjenčanje tokom praznika uvek će imati poseban značaj. Pročitajte više da biste saznali o vrstama cveća i bojama koje ćete koristiti u mesecu kada se venčate.

Septembarsko i oktobarsko venčanje

Septembar i oktobar su savršeni vremenski meseci za venčanje! Postoji toliko mnogo boja koje možete izabrati za svoje cvetne aranžmane. Preporučujemo da odaberete sezonsko cveće. Koristite boje koje dopunjuju vašu temu boja i koje su u sezoni da uštedite u budžetu za venčanje.

Evo nekih od naših favorita:
♥ Crveno cveće uključuje ruže, baštenske ruže, karanfile, macumoto aster crvene i gerbera tratinčice. Volimo leukadendron, crvene bobice hiperikuma i crvenu alstromeriju.
♥ Cveće spaljene narandže uključuje elegantni mango mini kala, celoziju, dalije, narandžaste gerbere, karanfile, ruže, gerpom tratinčice, gladiole, narandžasti ljiljan sa 3-5 cvetova, narandžasti neven i zmajeve.
♥ Dodajte notu ljubičaste i roze svom cveću. Statice, cvet voska, monte casino aster, statice i kala su neki odlični izbori.
♥ Treba vam žuta ili breskva, ubrati žute kuglice, bele ili breskvine bobice hiperikuma, žute alstromerije ili jarko sunčano žute suncokrete.

Decembarsko venčanje

Volimo ovaj dramatični beli i crveni buket za decembarsko venčanje. Uparivanje crvenih i belih ruža sa bobicama hiperikuma čine elegantan klasični buket. Neke druge boje su kreme, boje slonovače i nijanse breskve ili rumenila. Drugi predlozi cveća su orhideje, gardenije, ruže, baštenske ruže, fensi karanfili, Vitlejemska zvezda, Amarilis, kala i bele anemone. Dodajte zeleni mlin za prah za efekat smrzavanja i baršunastu teksturu.

Januarsko venčanje

OMB! Ima toliko prekrasnih boja za januarska venčanja. Pasteli nisu samo za proleće; oni su savršena „meka ledena nijansa“ za zimu. Neki od naših omiljenih cveća za zimska venčanja su ruže, kala, frezija, zvona Irske, skabioze, orhideje, gladiole i karanfili. Da biste svom aranžmanu dodali prašnjavu plavu nijansu, koristite čičak, plavi delfinijum i prašnjavo mlinarsko zelenilo. Tražite duboku elegantnu boju za januar? Koristite šljivu, bordo, plavu pomešanu sa puno teksturiranog zelenila.

Ko ne voli proslavu Nove godine! Vjenčanja u novogodišnjoj noći su o ponoćnom poljupcu, pjenušavom sjaju i proslavljanju vaših novih početaka! Novogodišnja noć je velika noć za vaše goste, pa idite pravo na sjaj i glamur kako biste to učinili nezaboravnom. Dizajnirajte pejzaž sa belim ružama, metalik i ogledalima. Dodajte buke, šešire za zabavu i puno konfeta!

Februarsko venčanje

Februarska venčanja su romantična zbog Dana zaljubljenih. To je mesec koji slavi LJUBAV. Neka vaše cveće bude zvezda vašeg venčanja. Postavite raspoloženje koristeći nijanse crvene, tamnocrvene i ružičaste nijanse. Pomešajte anemone, ruže, kala, ranunculus, kala u svoje bukete i centralne delove. Napravite romantično srce od karanfila ili Ks i O za sto za drage. Pospite latice ruža na sredini stolova za goste i oko centralnih delova.