Napravite praznični pejzaž

Da li ste spremni da napravite praznični pejzaž? Bez obzira da li želite da napravite formalni ili jednostavan sto, postoji mnogo kreativnih ideja za praznike kao što su Dan zahvalnosti, Božić i novogodišnja noć. Dakle, počnite da sakupljate ideje, prvo birajući svoj omiljeni dizajn i ponovo kreirajući izgled, ili kreirajući sopstveni. Postoji bezbroj odluka koje treba doneti o vrstama cveća, zelenilu, boji, posteljini, priboru za jelo i još mnogo toga. Bez obzira koji praznik slavite, za vas postoji pejzaž. Počnimo sa nekim jednostavnim idejama.

Uskladite boju svojih podmetača kako biste se uskladili sa svojim cvećem i dodajte punjače ispod svojih tanjira. Dodajte dimenziju i teksturu svom stolnom pejzažu—Sezona je prazničnih pejzaža u crvenom, belom, zelenom i zimzelenom drveću. Volim ideju malih vaza pupoljaka na svakom tanjiru ispunjenih stabljikama pauka, karanfila i mešanog zelenila.

Elegantan stil

Da li tražite elegantan praznični pejzaž? Dodavanje platnenih salveta je jednostavan način za stvaranje toplog, prijatnog, elegantnog osećaja da biste omekšali mermernu ploču. Koristeći sveže praznično zelenilo vrišti: „Praznici su stigli!“ Izbori su beskrajni: maslinova grančica, vrhovi magnolije, bebi plavi eukaliptus i eukaliptus od srebrnog dolara.

Planirate li šik večeru u seoskoj kući? Ponekad su večere prevelike za večeru za sedenje. Večera na bazi švedskog stola pomaže prijateljima i porodici da se druže i čini stvari uzbudljivim. Napunite svoje omiljene keramičke vrčeve šarmantnim eukaliptusom od srebrnog dolara ili eukaliptusom sa semenom, koji ima izbledelu srebrnastu boju. Dugotrajan je i vrhunski je aromatični miris za vaš dom i praznični sto.

Donesite malo prirode na svoj sto za Dan zahvalnosti, Hanuku ili Božić. Bobice hiperikuma dolaze u beloj, breskvi, zelenoj, crvenoj ili bordo boji sa bobičastim izgledom za vaš sto. Izaberite svoju omiljenu boju ili ih pomešajte da biste napravili jednostavnu, šarenu izjavu. Dodajte dimenziju stolu pomoću tkanina sa uzorcima i čarter ploča u boji. Bez obzira na to kako kreirate svoj praznični pejzaž, zabavite se i dodajte svoj lični dodir!

Jedan od najlakših načina da svoj dom ispunite veseljem je da pozovete porodicu i prijatelje na večeru. Početak praznične sezone je iza ugla. Praznično zelenilo će biti dostupno nakon Dana zahvalnosti na našoj veb stranici.