načina da se zabavite uz voštane ruže

Malo stvari ide zajedno bolje od ovog klasičnog cveta i čaše ohlađenog ružičastog vina ili smrznutog voćnog koktela.

Sveže rezane ruže su savršen cvet za transformaciju vašeg zabavnog prostora ove letnje sezone.

Od bujnih kreacija, kao što je ovaj svež cvetni venac koji okružuje posudu za led i održava vaše omiljene ruže ohlađene do savršenstva i spremne za serviranje…
fotografija voštanih ruža sa dve čaše frozea

… do ovih čaša ukusnog smrznutog rozea – takođe poznatog kao froze – serviranih na zlatnom poslužavniku ukrašenom jednostavnom, slatkom, jednom ružom.

Postoji toliko mnogo načina da koristite jednu ružu da dodate neočekivane ljepote prilikom zabave. Postoji i jednostavan način da sačuvate sveže rezane ruže tako da će trajati nedeljama, što vam omogućava da ih koristite više puta na mnogo različitih načina: čuvajući ih u vosku! I, da, rekao sam lako, ali da li sam rekao i koliko je zabavno?!

načina da se zabavite uz voštane ruže

Evo dve ideje za korišćenje voštanih ruža.
fotografija voštanih ruža sa voštanom ružom u postavci stola i flašom ruže

Kao da ova kombinacija vintage porculana, ružičastog depresivnog stakla i zlatnih akcenta nije bila dovoljna, voštana ruža koja pozdravlja svakog gosta dok sede na ručak podiže ga na sledeći nivo.

načina da se zabavite uz voštane ruže

Ali sačekajte, ima još! Nežno stavite jednu jagodu prelivenu čokoladom u voštanu ružu i započnite svoju proslavu sa nečim slatkim. Ili ga upakujte i pošaljite svoje goste sa najboljim poklonom za kuću ikada!

Ako nikada niste čuvali cveće u vosku, pogledajte moj vodič korak po korak kako to učiniti. Čak sam snimio i video uz to! Ova uputstva se odnose na sve cveće, a ne samo na ruže.

Čuvanje cveća u vosku, doduše, zahteva malo vežbe, ali je tako zabavno i opuštajuće. A najbolji deo je što ćete prvo uživati u svom cveću kao svežem rezu. Možete sačekati dok vaše cveće potpuno ne procveta i samo što ne prođe svoj cvet da biste ih sačuvali metodom depilacije voskom.