Ideje za rupice za mladoženja

Tradicija nošenja rupice za dugmad na svadbama potiče iz antičke Grčke kada su mladoženja prikačili mali aranžman cveća, obično pomešanog sa mirisnim biljem, blizu srca kako bi odagnali sve zle duhove koji bi želeli da okrenu svoja srca protiv Nevesta. Danas, rupice za dugmad više nisu obavijene sujeverom, već se smatraju obaveznim delom mladoženjine svadbene odeće. Baš kao i svadbeni buketi i korsaži, rupice za dugmad se mogu napraviti korišćenjem mnogo različitih vrsta cveća, lišća i dodataka i mogu se krojiti da dopune bilo koju temu venčanja ili šemu boja.

Evo samo nekoliko inspirativnih načina da transformišete rever vašeg mladoženja na vaš veliki dan...

Ideje za rupice za mladoženja

Ideje za rupice za mladoženja

Ideje za rupice za mladoženja

Ideje za rupice za mladoženja

Ideje za rupice za mladoženja

Ideje za rupice za mladoženja

Ništa u pravilniku ne kaže da mladoženjino i šefovo cveće ne može biti tako privlačno i individualno kao nevestino. Svaka od ovih rupica za dugmad je osvežavajuće drugačija, ali sve se međusobno usklađuju za savršenu liniju fotografija.

Ove živopisne rupice za dugmad će sigurno dodati dašak boje odeći mladoženja. Sviđa nam se ideja da svakom gospodinu damo drugačiji cvet kako bi pokazali svoju individualnu ličnost.

Ove lepe ružičaste i plave rupice za dugmad su moderan pogled na klasično venčanje iz bajke. Prelepo konstruisana sa neverovatnom pažnjom posvećenom detaljima, svaka je završena usklađenom satenskom trakom, bisernim iglama i glamuroznim zlatnim perjem.

Sunshine Chic

Ovaj „džepni kvadrat“ je moderan obrt na tradicionalnoj rupici za dugmad i odgovarao bi mladoženji ili mladencima koji se usude da budu drugačiji. Privlačan dizajn kreiran je korišćenjem žutih ranuncula, craspedia i zapanjujućih „Penni Lane“ ruža.

Glacijalni dodir

Ruže su popularan izbor za rupice za dugmad. Ovde je snežno bela sorta ‘Avalanche’ kombinovana sa hladnim plavim i srebrno sivim tonovima kako bi se stvorio svetlucavi glacijalni izgled. Odličan izbor za zimsko venčanje.

Neki parovi na svoj veliki dan u potpunosti izbegavaju cveće u korist bilja, lišća i drugog teksturiranog biljnog materijala. Ove rupice za dugmad u rustičnom izgledu uključuju grančice pšenice, bobičastog voća i lavande, divan način da svom venčanom cveću dodate prirodni parfem.

Sorbet od jagoda

Bleda breskva i rumeno ružičasta kombinuju se za spektakularan efekat u ovim rupicama za rever. Dvobojne ruže „Miss Piggi“ su istaknute stabljike i savršeno su uparene sa cerise lisianthusom.

Dodir egzotike

Ovaj hrabar, ali delikatan dizajn uključuje izbor egzotičnih orhideja, uvrnutih listova i mini sukulenata. Vruća paleta boja i dodatak minijaturnih školjki daju celom izgledu tropsku atmosferu – savršeno za venčanje na plaži.