Kako napraviti cvetnu krunu

Cvetne krune su stilski trend koji samo nastavlja da cveta! Postali su omiljeni dodatak za muzičke festivale, maturske večere i venčanja – takođe ih je iznenađujuće lako napraviti. Ostanite ispred cvetne modne elite i transformišite svoje dlake pomoću ovog uputstva za cvetne krune koje je lako pratiti.


TREBAĆEŠ

5 h stabljike gipsofile
8 k stabljika žutih Mini gerbera
3 k stabljike belih hrizantema
1 stabljika Solidago
Galak ostavlja
Šarena dracena
Žice cvećara
Florist Tape
makaze

KORAK 1

Izmerite oko glave i isecite komad žice za cvećare na veličinu, a zatim prekrijte jedan kraj cvećarnom trakom i napravite petlju u njoj.

KORAK 2

Koristeći par oštrih makaza, kratko odrežite stabljike (oko 2 inča), a zatim umetnite žicu za cvećare u njih. Kada je cvet postavljen, uzmite finu žicu i umetnite je horizontalno kroz stabljiku pre nego što savijete krajeve nadole tako da idu paralelno sa stabljikom. Pokrijte zelenom trakom za cvećare kako bi žice bile uredne i zadržale vlagu.

KORAK 3

Zatim ćete morati da povežete gipsofiliju, solidago i hrizanteme. Za ovo cveće jednostavno odrežite stabljike, omotajte ih finom žicom za cveće i zalepite trakom kao i ranije.
kako-napraviti-cvet-krunu-4
KORAK 4

Na kraju, povežite i listove galaksije i šarenu dracenu tako što ćete umetnuti žicu za cvećare kroz centar lista. Presavijte krajeve žice nadole i omotajte oko stabljike.

Kako napraviti cvetnu krunu

Kako napraviti cvetnu krunu

Kako napraviti cvetnu krunu

Kako napraviti cvetnu krunu

Kako napraviti cvetnu krunu

Kako napraviti cvetnu krunu

Kako napraviti cvetnu krunu

KORAK 5

Sada uzmite žičano cveće i listove i pričvrstite ih u grozdovima za pokrivač za glavu pomoću trake za cveće. Obavezno menjajte boje dok radite duž dužine žice.

Savet stručnjaka: odrežite sve suvišne žice dok idete da biste održali pokrivač za glavu laganim, nežnim i udobnim za nošenje!

KORAK 6

Kada završite dizajn, napravite kuku na drugom kraju žice. Ovo će formirati zadnji deo ukrasa za glavu i tako ćete ga pričvrstiti da biste napravili krug.