Ideje za ukrašavanje Noć veštica

Planirate sablasnu večer za ovu Noć veštica? Sa ovim idejama za ukrašavanje izvan kutije, imamo svu inspiraciju koja vam je potrebna da unesete malo odraslog glamura u proceduru.


Oslikane bundeve

Oslikane bundeve su trenutno u trendu na Instagramu i sve što vam treba da uskočite je bundeva i konzerva Farrov & Ball-a. Budite ispred modnog seta tako što ćete obojiti svoju Candi Pink (Pantoneov izbor za sezonu) i koristiti metalne akcente da biste stvorili super luksuzni izgled. Najbolji deo? Nije potrebno rezbarenje!

Ideje za ukrašavanje Noć veštica

Vaze od bundeve

Bundeve i tikve su odlične posude za cvetne aranžmane. Za prikaz bundeve sa razlikom, izdubite svoju, ubacite u vazu sa jesenjim cvećem i voila! Želiš da budeš bolji? Napravite sopstveni cvetni aranžman od bundeve pomoću našeg vodiča za „uradi sam“. Lako je za napraviti i tako zabavno – zavijaćete od jezivog veselja!

Ideje za ukrašavanje Noć veštica

Dekor stola za umiranje

Ako ste bili zaljubljeni u milenijumske ružičaste, somote i farbane podne daske, svideće vam se uređenje stolova; najnoviji trend enterijera koji osvaja Instagram. Napravite sopstveni pejzaž za ovu Noć veštica tako što ćete upariti oslikane bundeve sa vazama odgovarajućih cvetova i posuđa. Ne zaboravite da dodate sveće, vaše najbolje stolno rublje, oh i minijaturne tikvice čine super simpatična mesta koja se takođe mogu koristiti za zabavu.

Ideje za ukrašavanje Noć veštica

Jesenji venac za vrata

Da li je i jesen ako prag Stejsi Solomon nije pretvoren u sezonsku zemlju čuda? Izvadite (jesenji) list iz Stejsine knjige i preuredite svoja ulazna vrata za Noć veštica. Najlakši način da to uradite? Sa proganjajućim žetvenim vencem. Dugotrajno cveće kao što su hrizanteme i šiljasti sukulenti su savršeno cveće (i biljke) po izboru ako želite da vaše traje posle 31. oktobra.

Dekoracije za Noć veštica na otvorenom

Uz trik-ili-tretman u vazduhu, još uvek možete doneti malo hokus pokusa u komšiluk ove godine sa ukrasima za Noć veštica koji se prelivaju na prednju baštu. Dobijte izgled grupisanjem treperavih fenjera, pravih cvetnih venaca, bundeva i tikvica – što ružnije to bolje!

Rezbarenje bundeve za odrasle!

Dosadio vam je isti stari zubasti osmeh i trouglasti dizajn bundeve? čujemo te. Pa zašto se ove godine ne biste usmjerili na nešto malo avanturističkije? Od bundeva inspirisanih Harijem Poterom do mačjih brkova i složenih ukletih kuća, na Pinterestu se može naći mnogo inspiracije za rezbarenje. Zvuči kao previše posla? Zašto ne zamenite svoj nož za rezbarenje četkicom i umesto toga probate naše oslikane bundeve?