Vaša veb lokacija cvećara je ključni deo vašeg poslovanja, za vas je ključno da vaša veb lokacija bude ažurirana i sa svim funkcijama koje vaši klijenti traže danas. Ovde predstavljamo 6 stvari koje svaka veb lokacija cvećara treba da ima u 2022: veb-sajt cvećara


Izbor dizajnera.

Kada kupci odu u vašu prodavnicu, mogu da odluče da li žele da dobiju aranžman koji je već napravljen ili da zamole dizajnere da naprave nešto lepo. Morate imati omogućenu istu opciju na veb lokaciji cvećara, tako funkcioniše izbor dizajnera. Ova opcija će kupcu dati izbor da pošalje jedinstveni dizajn kreiran samo za njih.

Pretplata Cveće.

Svi znamo da su pretplate savršen način da imate stvari koje su vam stalno potrebne bez problema da ih naručite svaki put kada vam zatrebaju. Cveće na pretplatu je savršen način da isporučite sveže lepo cveće vašim stalnim kupcima. Možete da podesite i personalizujete ovo iskustvo posebno za potrebe vaše cvećare, ali to je obavezna funkcija koju morate imati na veb lokaciji cvećara.

Slike proizvoda u krupnom planu

Jedna od glavnih stvari koje kupci gledaju na veb lokaciji cvećara je detaljna slika, oni vole da vide svaku boju i cvet koji se koriste kako bi bili sigurni kako će izgledati kada se isporuče. Imati sliku iz krupnog plana vaših proizvoda ključno je da ubedite klijenta da kupi.

Blagajna cvećara

Posedovanje veb lokacije cvećara sa pravim softverom učiniće vam život lakšim, a korisničko iskustvo mnogo prijatnijim. Ako koristite softver koji je posebno dizajniran za cvećare, podešavanje opcija plaćanja, isporuke, pa čak i poruka sa karticama će biti odmah integrisane i olakšaće putovanje vašeg klijenta. Dodavanje stvari u softver koji nije za cvećare, to može dovesti do stvaranja zbunjujućeg korisničkog iskustva i gubitka prodaje.
Marketinški podsetnici

Jedna ključna karakteristika vaših kupaca je mogućnost da ih podsetite na posebne prilike u kojima su ranije kupovali cveće. Ova obavezna funkcija će slati obaveštenja e-poštom koja će ih podsetiti 15 dana unapred na cveće koje su kupili prošle godine za posebnu priliku kao što je godišnjica ili rođendan.

Google Revievs

Rangiranje na dobrom mestu sa Google-om je ključno kako bi vaši klijenti mogli da pronađu vaše preduzeće. Kad god klijenti izvrše kupovinu, zamolite ih da pregledaju vaše poslovanje na Google-u kako biste mogli da dobijete dobre recenzije i da se bolje rangirate u pretraživaču kako bi ih mogli videti novi i potencijalni kupci.

Sigurni smo da će vam ove funkcije pomoći da svoju veb lokaciju cvećara održavate u toku sa trendovima koje klijenti traže. Obavezno procenite svoju veb lokaciju da biste videli koje od njih već imate, a koje treba da primenite što je pre moguće.