Da bismo vam pomogli u procesu naručivanja cveća na mreži ili putem telefona za dostavu cveća širom Melburna, evo naših 5 najboljih saveta.

1. Čuvajte se recenzija

Mnogi od najboljih rezultata pretraživača za cvećare u Beogradu se postižu tako što one plaćaju marketinške kompanije na pretraživačima, ne nužno nudeći odličnu isporuku cveća. Ako postoje stotine recenzija, odmaknite se na trenutak i pogledajte dublje oko sebe – najverovatnije je da su te recenzije plaćene, a često i u pokušaju da se zakopaju loše, iskrene kritike.

Iskusan, strastven i kreativan cvećar sa okom za detalje će steći pravu reputaciju da ide iznad i dalje, a vi uvek možete da budete sigurni da će uvek vešto, pažljivo i fino postupati sa vašom narudžbom cveća. Oni nisu postigli svoj uspeh kroz callas marketing, već tako što su izgradili istinsko sledbenike kroz naporan rad i posvećenost zadovoljstvu svojih kupaca.

2. Uverite se da su cvetni aranžmani na fotografijama ono što zapravo šaljete

Kada tražite onlajn isporuku cveća u Beogradu, izaberite cvećara koji može da izvrši tačan dizajn koji ste izabrali u njihovoj onlajn prodavnici. U Kate Hill Flovers, na primer, dizajniramo tačan poklon buket, dizajn vaze ili poklon za biljke koje ste izabrali. Ovo će vam dati mir i samopouzdanje kada naručite isporuku cveća putem interneta ili telefonom. Mnogi cvećari imaju onlajn prodavnicu koja stvara grubu predstavu o tome šta šaljete, ali mnogi od njih ne dizajniraju baš ono što ste naručili, tako da nikada nećete biti sigurni kako će konačni proizvod izgledati dok ne stigne, što često završava sa razočaranje.

3. Kuriri su neopevani heroji u cvetnom svetu

Odabir cvećara koji isporučuje cveće u svaku gradsku oblast u Beogradu je sjajan, ali što je još važnije, ima reputaciju da pažljivo rukuje cvećem. Mnogi cvećari nude besplatnu ili jeftinu dostavu koristeći jeftine i nemarne kompanije za isporuku koje će retko isporučiti vaše cveće na vreme ili sa dužnom pažnjom. Kate Hill Flovers isporučuje u sva metropolitanska predgrađa Melburna, a naši vozači dostave veoma brinu o svakoj porudžbini kako bi ona stigla na vaš prag u savršenom stanju. Naši iskusni vozači dostavljaju cveće više od 15 godina, strastveni su, profesionalni, od poverenja i uvek dostavljaju sa osmehom! Možete računati na njihovu odličnu korisničku uslugu i integritet, a osećaćete se samopouzdano znajući da uvek rade sve više da vam isporuče cveće na vreme.

4. Informacija je osiguranje

Kada naručujete isporuku cveća, bilo onlajn ili preko telefona, preporučujemo vam da još jednom proverite sve detalje o vašoj narudžbini kako biste bili sigurni da je proces nesmetan i uspešan. Da bismo ispunili vašu porudžbinu, potrebno nam je vaše puno ime, broj telefona i adresa e-pošte, kao i puno ime i broj mobilnog primaoca, kao i svi detalji isporuke koji će pomoći našem vozaču dostavljača. Dajemo sve od sebe da pozivamo primaoca samo u hitnim slučajevima i uvek ćemo prvo pokušati da vas kontaktiramo. Ako se cveće isporučuje u stan, broj mobilnog telefona primaoca je posebno važan kako bi se osiguralo da nema problema sa isporukom. Što nam više detalja i beleški dostavite, to će vam dostava cveća biti lakša. Ako šaljete cveće u bolnicu, najbolje je da pozovete i potvrdite da bolnica prima isporuke (naročito tokom COVID-a). Bolnica će takođe moći da potvrdi na kom se odeljenju ili broju sobe nalazi primalac. Uvek je najbolje proveriti da li je pacijent još uvek u bolnici i da nije otpušten!

5. Čuvajte se skupljača reda

Zaista želite da izaberete pravog cvećara u Beogradu. To znači onaj ko ima pravu fizičku prodavnicu, a ne skupljač porudžbina koji prosledi vašu porudžbinu nakon što je debelo odsekao vrh za tu privilegiju. Odabirom pravog cvećara u Beogradu, možete ih direktno nazvati i lično razgovarati sa njima o svojoj porudžbini ako je potrebno, i daje vam mogućnost da dodatno budete sigurni da šaljete ono što ste platili ako je potrebno. Da ponovim, kompanije za ‘štafetu’ ili ‘sakupljači’ cveća uzimaju veliki procenat vaše porudžbine kao proviziju. To znači da ako potrošite 100 evra, kompanija za releje će generalno uzeti najmanje 20 evra iz porudžbine da bi to ispunila privilegiju da ga prosledi cvećari. Pozivanje pravog cvećara u Beogradu za vaše potrebe za isporukom cveća znači da ono što naručite je ono što dobijate i da nema posrednika koji se iskrada iz reza.