Stvaranje jedinstvenih božićnih i svečanih venaca je nešto što volimo da radimo u MojaCvecare!

Svečane vence izrađujemo u mnogo različitih oblika, veličina i stilova, i od mnogih unikatnih materijala, prirodnih i sintetičkih. U ovom kratkom blogu daću vam pregled nekih opcija koje će vam pomoći da postavite praznično raspoloženje u vašem domu ili poslu.

Svake godine prilagođeni venci koje kreiramo pomažu našim kupcima da proslave prazničnu sezonu sa stilom. Vence uglavnom kupuju privatni kupci, ali su takođe veoma popularni kod preduzeća i maloprodajnih brendova.

Ne postoji venac premali ili prevelik da bismo stvorili! Naši venci mogu biti dizajnirani da budu postavljeni na ulaznim vratima kuće, kao stolna garnitura za praznike, kao prilagođena instalacija za posao ili samostojeći venac za svako uživanje. Ono što može biti iznenađenje, božićni venci su popularni skoro kao poklon, kao i za ličnu kupovinu.

Naše veličine venaca počinju od 45 cm u prečniku, što je savršen poklon za ulazna vrata vašeg doma ili kao postavu stola na Božić. Sledeća veličina se obično povećava na okvir od 1,2 m, koji se može okačiti ili postaviti samostojeći u kući ili poslovnom prostoru kao instalacija. Naš venac najveće veličine postavljen je na okvir od 2,4 m, koji je samostojeći i savršen je za korporativnu ili maloprodajnu aktivaciju.

Naši korporativni klijenti vole kako venci funkcionišu snažno kako bi stvorili praznično okruženje i postavili raspoloženje svojim klijentima i zaposlenima da se uzbude za predstojeće praznike! Svaki korporativni venac je kreiran da ispuni brif i uvek će upotpuniti unutrašnji prostor gde će se svečani venac nalaziti.

Takođe možemo da dizajniramo vence koji traju sve vreme praznika. Voleli smo da predstavljamo vence sa svežim lišćem australijskog eukaliptusa, lišćem norveške smrče, šišarkama, gumastim orašastim plodovima i štapićima cimeta koji se sve spajaju da mirišu baš na Božić! Ostali materijali koji izgledaju neverovatno uključuju australijski prirodni pamuk, mrežasti omotač, tradicionalne kuglice grupisane na masu, dugmad, mahovinu, vazdušne biljke i grančice. Postoji toliko mnogo zanimljivih materijala koji su nam dostupni i mi apsolutno volimo da budemo kreativni sa kratkim dokumentom.

Naši mali venci, koji su savršeni za ulazna vrata vašeg doma, ili za postavu stola, mogu se naručiti na mreži i mi možemo napraviti ove vence za isporuku istog dana ili preuzimanje u prodavnici. Takođe možemo da prilagodimo venac za vas ako pozovete našu prodavnicu – samo popričajte sa našim ljubaznim dizajnerima koji su uvek spremni da pomognu.

Za sve velike prilagođene vence koji su samostojeći ili okačeni, dobra je ideja da nas obavestite nekoliko nedelja unapred kako bismo bili sigurni da imamo vremena za planiranje, nabavku i izradu.

Božićni venac u hodniku korporativnog poslovanja u Beogradu

Ako tražite svečanu instalaciju za vaš dom ili posao, voleli bismo da podelimo našu kreativnost sa vama!