Naš prvi Majčin dan je veoma značajna prilika i odlična je prilika da se vaša voljena osoba oseća posebno na veliki dan.

Sastavili smo vodič za poklone o tome koje cveće za Dan majki kupiti novopečenoj mami da bismo vam pomogli kada kupujete cveće za vašu prelepu novu mamu u vašem životu, bilo da je to vaša žena, rođak ili prijatelj.

Najbolje cveće za mlade mame

Rosebud

Zašto Rosebud?

Ovaj divan buket luksuznog cveća je jedinstven izbor prekrasnih starinskih karanfila sa nebeskim mirisnim belim orijentalnim ljiljanima, lavinskim ružama i završenim živopisnim zelenim zvončićem.

Savršeno za?
Nova mama prelepe devojčice. To je savršen luksuzni poklon za proslavu njenog prvog Majčin dana. Ako želite da joj učinite prvi Majčin dan za pamćenje, onda bi ovaj ljubazno aranžman i savršeno ručno vezan aranžman trebao biti dobar.

Bluebelle

Zašto Bluebelle?
Prelep buket luksuznog cveća savršen je poklon od Appleiard London, prestižnog onlajn cvećara. Ručno rađen s ljubavlju, zapanjujući buket nebesko plavog agapantusa sa mirisnim belim orijentalnim ljiljanima i lavinskim ružama.

Savršeno za?
Ako darujete po polu, ovo je savršen poklon za voljenu osobu koja ima divnog dečaka. Učinite da se oseća posebno i proslavite tako što ćete obeležiti ovu priliku ovim savršenim gestom.

Secret Garden

Zašto Secret Garden?
Unesite baštu unutra sa ovim rajskim buketom slatkih lavinskih ruža, starinskih karanfila, delikatne alstromerije i bobica hiperikuma sa nežnim ružičastim ukusom šećera.

Savršeno za?
Izražavajući radost za novu mamu i njen prvi Majčin dan..

Nadamo se da vam je ovaj vodič za poklone pomogao da odaberete savršen buket. Svo prvo cveće naše mame za Dan majki je dostupno za isporuku cveća za Majčin dan. Sa odabranim buketima dostupnim uz čestitku „Srećan prvi majčin dan“, savršeno za prikazivanje vaše lične poruke.

Samo ograničeno vreme možete uživati u besplatnoj isporuci vikendom za Majčin dan, samo kliknite ovde da počnete da pregledate naš asortiman i naručite svoje cveće već danas! Zašto ne dodati poklon kako bi se osećala posebno?