Kako da napravite jednostavan središnji element od karanfila

Samo sledite ovih nekoliko jednostavnih koraka u odeljku „Kako da“ napravite jednostavnu centralu od karanfila i imaćete šareni, profesionalni središnji deo za vaš poseban događaj ili kućni dekor. Jednostavni cvetni aranžmani savršeni su za venčanja, tuširanje, rođendane ili kućni dekor! To je privlačan, jeftin središnji deo koji sadrži moonakua fensi karanfile, zelena dugmad sa pomponima, ljubičaste statice i pittosporum. Ovaj središnji deo može da se uklopi u bilo čiji budžet i da ne ošteti banku. Osim što je jeftin, zabavan je, lak i brz za sastavljanje. Jarke boje će izmamiti osmeh vama i vašim gostima!

Uradi sam jednostavan centralni deo karanfila

Potrebni materijali:

10 stabljika Moonakua karanfila
4 stabljike Pompon Button Green
12 stabljika Purple Statice
8 stabljika Green Pittosporum
Vaza od mehurića od stakla prečnika 4 1/2″

Koraci za „Kako da“ napravite središnji deo karanfila

Korak 1 – Unapred izrežite sve svoje cveće i stabljike zelenila, mereći ih prema vazi sa mehurićima. Isecite čistim, oštrim makazama pod uglom od 45%. Uklonite sve lišće ispod vodene linije. Počnite da stavljate stabljike pittosporuma u ​​vazu sa mehurićima. Zatim dodajte karanfile koji ih raširite oko vaze. Zatim nastavite da dodajete zelena dugmad sa pomponima.

Korak 2 – Dodajte još karanfila u svoju vazu ispunjavajući vašu vazu sa mehurićima.

Korak 3 – Popunite prazna mesta sa ljubičastim statice i Pittosporum. Okrenite vazu da biste bili sigurni da su sve strane pune cveća i da nema praznina.

Gotovi „uradi sam“ centar za karanfile

Korak 4 – Popunite sva prazna mesta i uverite se da je cveće izbalansirano. Lepa!