Visoka truba vaza u centru

Visoki središnji delovi vaze za trubu mogu da daju značajnu izjavu za vaše venčanje i ne moraju da budu skupi. Iskoristite svoju kreativnost i uradite svoje visoke centralne delove za venčanje!

Usluge profesionalnog cvećara zaista mogu biti više od vašeg budžeta — sam broj svadbenih stolova kojima su potrebni cvetni središnji delovi samo povećava troškove. Ali postoji mnogo opcija za jeftine centralne elemente koji su podjednako pristupačni koliko i lepi. Ako vam je srce naklonjeno visokim cvetnim centralnim delovima vaze za trubu, postoji nekoliko stvari koje možete da uradite da biste to ostvarili.

Visoka truba vaza u centru

Visoka vaza za trubu Potrepština za središnji deo Ne postoji ograničenje u raznolikosti i broju cveća da bi se stvorila visoka cvetna vaza za trubu. Da li ste spremni?

Namirnice koje će vam trebati:

5-6 stabljika hortenzije
10 stabljika kedra iz Floride
8-10 stabljika bele frezije
5-6 stabljika mini burgundskih karanfila
6-7 Stabljike zelenila Cocculus
1 blok instant Deluke Oasis cvetne pene
6″ Lomei dizajnersko jelo ili okruglo cvetno jelo
Dvostrani traka
Staklena truba vaza
48 malih staklenih mini kuglica

Staklo ispunjeno zlatnim ornamentima

Napunite svoju visoku staklenu vazu svojom omiljenom bojom koristeći male ukrase od živine staklene kuglice. Izrežite jedan kompletan blok Oasis pene da stane u centar dizajnerskog tanjira ili činije od 6″. Uverite se da je pena natopljena i čvrsto postavljena u posudu.

Priprema cvetne pene

Kada koristite dizajnersku posudu, zalepite penu sa obe strane bloka vodootpornom cvetnom trakom. Cvetna traka će obezbediti cvetnu penu, a težina cveća neće izvući cvetnu penu iz dizajnerske posude. Kada počnete da pravite središnji deo cveća, korisno je da podignete posudu. Na taj način možete videti kako bi aranžman mogao da izgleda na vazi. Da bih pričvrstio cvetno jelo, volim da koristim dvostranu traku.

Dodavanje cveća

Najbolje bi bilo da počnete sa svojim najvećim cvetovima, hortenzijama. Odrežite stabljike hortenzije i umetnite stabljike u cvetnu penu da biste napravili okrugli oblik. Stavite stabljike duboko u cvetnu penu da ih zaključate na mestu. Ako prvo poređate hortenzije, dobićete osećaj koliko će aranžman biti pun. Razmutite hortenzije i pažljivo napravite oblik.

Dodajte zelenilo kedra iz Floride oko dna hortenzija. Odrežite stabljike na željenu dužinu i pričvrstite ih u cvetnu penu koja visi. Sada dodajte zelenilo Cocculus.

Na vrhu naslagano staklo sa ornamentima i belim cvetovima u cvetnoj peni

Spremni ste da dodate belu freziju. Ubacite stabljike frezije u cvetnu penu između latica hortenzija. Trebalo bi da postavite freziju iznad hortenzija. Nastavite da okrećete aranžman dok dodajete još cveća. Dodajte mini bordo karanfile za pop boje.

Visoka truba vaza Centralni gotov proizvod
Saznajte više iz naših tutorijala o tome kako da aranžirate „uradi sam“ svadbeno cveće za bukete, gumbije, korsaže, vence, dekor za lukove i još mnogo toga!!!